B.A.P vor reveni în Japonia în decembrie, fără Yongguk + un nou DVD şi mesaje de la membri


BAP,Bang-Yong-Guk,Jongup,Daehyun,Himchan

B.A.P anunţaseră o revenire în Japonia în decembrie încă înainte de a anunţa revenirea cu ‘Noir‘. După ce a fost anunţat că Bang Yongguk nu va participa la revenirea trupei, agenţia King Records, care se ocupă de băieţi în Japonia, a făcut şi ea un anunţ.

„Mulţumim pentru că îi susţineţi mereu pe B.A.P.

După ce am primit anunţul de ieri de la compania B.A.P, TS Entertainment, am decis să amânăm participarea lui Bang Yongguk în promoţiile pentru cel de-al 6-lea single ‘FLY HIGH’ şi ‘B.A.P LIVE ON EARTH 2016 WORLD TOUR JAPAN AWAKE!!’ Blu-ray/ DVD. 

Am ajuns la concluzia că prioritatea este recuperarea lui Bang Yongguk. Ne cerem scuze pentru grijile şi inconvenieţlele cauzate fanilor. 

Vă cerem politicos să înţelegeţi şi să continuaţi să susţineţi B.A.P în viitor. 

Mai mult, Bang Yongguk va apărea în videoclip, photobook şi melodiile, Fly High, Fire Flame şi With You, incluse pe CD.

 Astfel, la lansare, ceilalţi 5 membri vor participa.”

Trupa va reveni cu ‘FLY HIGH’ pe 7 decembrie, care va conţine 2 melodii originale şi versiunea în japoneză a With You. Albumul va avea 3 versiuni, A, B şi Ediţia Limitată.

În acelaşi timp odată cu lansarea singleului, trupa va lansa DVD-ul ‘B.A.P LIVE O EARTH 2016 WORLD TOUR JAPAN AWAKE!!‘ în DVD şi Blu-ray.

De asemenea membrii trupei au lansat mesaje pe Twitter pentru a îi asigura pe fani că totul este în regulă.

Yongguk a scris, „Voi încerca să revin sănătos. Ca şi lider, mă simt trist şi îmi pare rău că nu pot sta cu membrii şi fanii. Vă rog să îi susţineţi pe ceilalţi membri.

Himchan a scris, „Sunt sigur că toţi au fost confuzi şi şocaţi de ştiri. Nu sunt fericit pentru că unui prieten nu îi este bine, dar există multe alte zile când vom fi împreună şi vom fi capabili să stăm în faţa voastră toţi sănătoşi. Îl vom ajuta pe el şi pe toţi din jurul nostru. El se va întoarce în curând.

Dahyun a scris, „Babyz, aţi fost surprinşi de ştirile din senin? Yongguk a suferit mereu şi a muncit din greu ca şi lider. Vrem ca el să se odihnească şi să îşi revină. Mai mult decât susţinerea mea şi dragostea, susţinerea voastră îl va ajuta să se recupereze şi mai repede!!! Aşa că hai să îl susţinem!! Vă rog să umpleţi golul lui Yongguk cu prezenţa voastră în acest album!! Albumul la care Yongguk a lucrat din greu, îl vom face super. Sunt mereu recunoscător. Vă iubesc, Baby.

Jongup a scris, „Dacă veţi continua să îl susţineţi şi să îl înveseliţi, Yongguk va fi capabil să revină în curând. Sunt trist că nu putem avea promoţii împreună, dar vreau ca el să devină sănătos ca să putem sta împreună pe scenă. Vă rog să îl susţineţi ca să poată reveni în curând.

Zelo a scris, „Yongguk hyuna a vrut să stea pe scenă mai mult decât oricine altcineva, deci este foarte păcat şi sunt îngrijorat. Dar nu vă îngrijoraţi. Hehe! Pentru că exact ca acum, noi suntem alături de Yongguk hyung iar fanii sunt o sursă de putere. Chiar dacă nu putem promova împreună pentru acest album. El îşi va recăpăta sănătatea şi va reveni cu o imagine cool.

sursa: bys, allkpop

 

Reclame

Un gând despre “B.A.P vor reveni în Japonia în decembrie, fără Yongguk + un nou DVD şi mesaje de la membri

  1. Pingback: Teaser şi detalii despre revenirea B.A.P în Japonia din decembrie | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s