Jiyoon spune că destrămarea trupei 4minute i-a frânt inima


4minute,Jiyoon

Fosta membră Jiyoon, a început recent să dezvăluie teasere pentru debutul solo sub JS E & M, după ce trupa 4minute s-a destrămat.

„Membrele au vorbit despre acest lucru pentru un timp îndelungat și fiecare membră era îngrijorată de ceea ce urma” a spus Jiyoon. „Nu ne-am gandit la despărtire, dar am ajuns la acest punct, pentru că ne-am respectat opiniile. Ne-a părut atât de rău față de fanii noștri care urmau să fie luaţi prin surprindere, iar nouă ne-a frânt inima.”

Aşteptaţi debutul acesteia?

Sursa: allkpop

Reclame

10 gânduri despre “Jiyoon spune că destrămarea trupei 4minute i-a frânt inima

   • Au părăsit (destramat) trupa pt ca ele au vrut… Dacă chiar i se frangea inima nu lua aceasta decizie. Cine a pus-o ?
    Ea vrea sa facă muzica, sa cânte. Putea da stea foarte bine în trupa..toate, nu doar ea. Mai puteau continua ca trupa! DA nu, ca lor le trebe solo. Vom vedea noi dacă va avea sau nu succes.

    Apreciază

    • wtf..voiai sa fie forever umbra hyunei? sa asteapta un an ca sa aiba un comeback? lumea face misto de ea ca din 4 minute doar hyuna este cunoscuta si restul se intreaba cine sunt(chiar si ea a facut misto),si eu o stiu doar pe hyuna din 4minute pe restul habar n-am cum le cheama..si nu e neaparat initiativa ei de a pleca cube ent. le-a terminat contractele pt ca ceo-ul a cosiderat ca trupa nu este profitabila si a pastrato doar pe hyuna,ultimul lor comeback a fost asa la misto nici o promovare nimic nici macar fanii nu stiau ca au scos o melodie noua…nu e doar alegerea lor si nici nu le condamn vor sa faca bani si sa nu mai spuna lumea ca 4minute e „hyuna si dansatoarele” ,ca hyuna le intretine,vor sa se remarce sa-si faca un nume sa evident sa faca bani.In fine nu stim noi exact ce s-a intamplat dar sa spui ca e falsa e prea mult..

     Apreciază

 1. Spun ceva pt cei care mi’au răspuns sau îmi vor răspunde ulterior la comentariu: Trupa 4Minute ava 5 membre. Dacă nu le cunoașteți pe toate, nu doar pe Hyuna, atunci va rog mai bine nu le luați atâta apărarea. Jiyoon era preferata mea din trupa! Aveau și ea, și Gayoon și Jihyun și Sohyun fanii lor, au fost și încă sunt. Nu e ca și când doar Hyuna a fost în trupa 4M. Pt ca nu e așa, Jiyoon și Gayoon chiar au format un sub unit! Nu apărea Hyuna in el!
  Faptul ca Hyuna are mai mulți fani nu le pune în umbra pe restul membrelor! Pentru ca au și restul membrelor fanii lor, care le iubesc și le susțin. Pt ca dacă cu adevărat cunoști trupa și Îți place, automat Îți vor place toate membrele, sau cel puțin 3 din ele.
  Eu nu consider ca lumea ar trebui sa o urască pe Hyuna pt asta. Fiecare își vede de viață ei, fiecare cu treaba ei.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s