Câteva exemple când pe idolii K-pop i-a luat gura pe dinainte

misc

În timp ce noi îi iubim pe idolii K-pop până la cer şi înapoi, au existat câteva dăţi în care cuvintele şi acţiunile acestora au fost mai puţin agreate.

După ce o să vezi videoclipurile de mai jos, va trebui să te întrebi la ce anume se gândeau mai exact vedetele în acel moment.

1.Zico din Block B „batjocorește” victimele inundațiilor din Tailanda

În timp ce mulți i-au luat apărarea rapper-ului, unii s-au înfuriat când acesta a mărturisit glumind că are doar 7 dolari în buzunar pentru a-i dona victimelor.

2. Cum și-ar crește C.A.P din Teen Top copiii

Există momente când ne putem apăra idolii sau putem să înțelegem că uneori cuvintele lor pot fi interpretate greşit, însă nimeni nu poate nega că spusele liderului trupei Teen Top nu au fost perturbatoare. Acesta a spus că şi-ar creşte fiul cumpărându-i orice, în timp ce pe fiica sa o va ţine închisă în casă.

3.Comentariul lui Shindong din Super Junior despre pierderea în greutate

Membrul din Super Junior nu cred că s-a gândit de două ori înainte să rostească acest comentariu: „Dacă cineva ar trebui să piardă în greutate, i-aş spune direct: „Slăbește nişte kilograme! De ce nu eşti în stare să ai grijă de tine?” Când i-aş spune asta, persoana respectivă sigur s-ar gândi: „Uite cine vorbeşte!”, dar i-aş răspunde: „sunt un bărbat, însă tu ești  femeie!

4. LE din EXID a spus un cuvânt urât la emisiunea Gurupop

Există nenumărate controverse care implică folosirea acelui cuvânt, iar LE nu a fost o excepţie. În timp ce aceasta poate că a înţeles greşit ideea din spatele emisiunii, câţiva telespectatori tot au fost deranjați . După acest incident, idolul și gazdele și-au cerut scuze. Verificaţi minutul 13:45!

5. Taeyeon din Girls’ Generation şi controversatul comentariu despre Alicia Keys

Taeyeon şi-a afirmat în mod deschis opinia sa cu privire la cântăreaţa americana Alicia Keys, spunând: „ Pentru o femeie de culoare, ea e destul de drăguţă.”, făcându-i pe fanii internaționali să se simtă inconfortabil.

6. Aron din NU’EST şi comentariile sale sexiste

În timpul apariţiei sale la emisiunii Arirang Radio împreună cu Tia din Chocolat, Aron a mers prea departe cu comentariile sexiste despre fete, spunând că băieţii îşi fac prieteni adevăraţi, în timp ce fetele se prefac că sunt prietene.

7.Membrii din EXO, luându-se de tenul lui Kai

Multe grupuri, precum Girl’s Day,VIXX şi multe altele au câţiva membrii cu tenul de culoare închisă, iar din acest motiv, aceştia ajung să fie des criticaţi.

BONUS: Changmin din TVXQ refuză o întâlnire cu fanii de Crăciun

None animated GIF

 Changmin: „Ca şi cadou de Crăciun nu ar fi drăguţ să ne întâlnim?

Fanii: „ Ba da!!!”

None animated GIF

Changmin:  „Noi nu ne întâlnim.”

El a distrus o mulţime de visuri în acea noapte!

sursă: allkpop

Save

10 gânduri despre „Câteva exemple când pe idolii K-pop i-a luat gura pe dinainte

  1. carmen

    Membrul din Super Junior nu cred că s-a gândit de două ori înainte să rostească acest comentariu: „Dacă cineva ar trebuit să piardă în greutate, i-aş spune direct: „Slăbește nişte kilograme! De ce nu eşti în stare să ai grijă de tine?” Când i-aş spune asta, persoana respectivă sigur s-ar gândi: „Uite cine vorbeşte!”, dar i-aş răspunde: „sunt un bărbat, însă tu ești femeie!”

    w t f

    Apreciază

    Răspunde
  2. Elena T

    Nu toti idolii sunt draguti si amabili. Unii isi arata adevarata personalitate fara sa fie constienti, pana la urma nu poti sa te ascunzi pe tine cel „adevarat” prea mult timp. Desi suntem in secolul XXI inca ne confruntam cu rasism si misoginism. Mai sus sunt prezentati si artisti de la SM si nu am de gand sa le gasesc scuze, acele comentarii au fost dovada ca ei nu sunt tocmai ceea ce par.
    P.S: Changmin a fost cel mai rau! :)))))))

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Elena T

      Serios??? Numai comentariul lui a fost jignitor???? Dar comentariul lui C.A.P din Teen Top??? Dar ce al lui Zico??? Aron??? Sau Taeyeon??? Ei nu au jignit???? Uimitor!!! Ceilalti oppa sau unnie sunt mai populari si ei sunt iertati sau se ignora articolele care le arata oamenilor ce fel de persoane sustin????

      Apreciază

      Răspunde
      1. susodoi

        Comentariul lui Shindong a fost pt ea cel mai jignitor. E părerea ei. Și fetele care nu sunt cele mai slabe din lume s-ar simți jignite. Adică cum vine asta? Femeile trebuie sa fie slabe ca sa le placa bărbaților și bărbații grași sau oricum e bine pt femei ?! Pt ca nu contează părerea lor nu?
        Pai uite ca contează. Exact așa Cum pt el trebuie sa fie fetele slabe, așa sa fie și pt alte fete – bărbații slabi. Fără discriminări..
        E adevărat, toate comentariile din aceasta știre, fie ca e vb despre Zico – Shindong sau Taeyeon sunt spuse fără ca ei sa vrea sau sunt niște gafe..dar pt Aileen cel cu Shindong a fost cu adevărat jignitor. Și nu cred ca e din cauza ca „oppa” „unnie” , pt ca dacă ar fi spus aia Sehun sau GD tot ar fi zis ca acel comentariu este cu adevărat jignitor.

        Apreciază

        Răspunde
        1. Elena T

          Pai cum am mai spus, secolul XXI si inca ne confruntam cu misoginismul. Eu nu am spus toate acele lucruri cu rautate sau ca am ceva cu ea. In opinia mea comentariul lui Shindong m-a deranjat cel mai putin, unui om ca lui i-as fi cerut sa se uite mai intai in oglinda si dupa sa vorbeasca. De fapt nu e vorba ca m-au deranjat ceea ce au spus idolii respectiv, ci faptul ca multe persoane nu zic nimic despre multi idoli pentru ca sunt ei sunt oppa si ei nu au zis nimic rautacios. Cu Aileen chiar nu am nimic :)), cred ca a fost unul dintre momentele mele cand ma enervez. Nu e un comentariu in care-mi cer scuze, pentru ca nu am gresit cu nimic.

          Apreciază

          Răspunde

Lasă un comentariu