‘MAMA 2016’: Informații despre procedura de vot!


mama2016

În câteva ore va începe procedura de vot pentru festivitatea de premiere Mnet Asian Music Awards (MAMA 2016). Fanii vor putea vota artiștii lor favoriți la cele 17 categorii propuse, printre care: Melodia Anului, Albumul Anului  și Artistul Anului.

Până la începerea oficială a procedurii de vot, din 28 octombrie, vă voi oferi câtteva detalii despre felul cum să votați. Accesând link-ul câtre pagina cu nominalizările propuse, va trebui să vă înregistrați. Aceasta o puteți face prin intermediul adresei de e-mail, dar și cu ajutorul conturilor de socializare, precum TwitterFacebook sau KakaoTalk.

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d1%8b%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%bd%d1%8b%d0%b9

Vă aduc la cunoștință faptul că cu un singur cont pe site-ul Mnet puteți vota doar o singură dată (la 24 de oare). Însă …  sistemul permite ca fiecare dintre voi sa-și facă câte 10 conturi diferite cu o singură adresă IP, așa că, în acest fel, fiecare va putea vota de 10 ori pe zi.

De asemenea, vă reamintesc că rezultatele premiilor nu depind doar de voturile acordate de fani, dar și de vânzările de albume, perioada de promovare, și desigur, opinia unui juriu special. Trebuie remarcat faptul că susținerea artiștilor voștri prin intermediul site-urilor de socializare, dar și a portalurilor de știri Naver, Nate și Daum, de asemenea, va influența rezultatele festivității de premiere.

În ceea ce privește artiștii care vor participa la spectacol, nimic încă nu a fost confirmat, însă fanii presupun că la ceremonie vor fi prezenți: EXO, Bangtan Boys, MAMAMOO, INFINITE, I.O.I, GOT7, NCT, Red Velvet, AOMG, iKON, FT Island, Seventeen, WINNER, A Pink, MONSTA X, Black Pink și Cosmic Girls.

Mai târziu va fi publicat un articol cu lista nominalizărilor!

Reclame

4 gânduri despre “‘MAMA 2016’: Informații despre procedura de vot!

  1. Pingback: ‘MAMA 2016‘ şi-a anunţat marile nominalizări | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s