[CCC] TWICE vorbește despre concurența cu I.O.I


Articol: ”Concurența cu I.O.I? Vom fi fericite, dacă Somi va fi #1”

[+406, -23] Interesant, oare cum îi va merge lui Somi, după despărțirea grupului I.O.I? Unele membre vor debuta în trupe noi. Somi, îți doresc mult noroc ♡

[+361, -104] Trebuie să recunoașteți că unele membre din I.O.I sunt mult mai talentate decât Twice

[+192, -25] Îmi place melodia de la IOI, îmi place noua piesă de la Twice!! Baftă!

[+39, -16] Poate e din cauza că publicul a ales membrele trupei I.O.I prin intermediul unui program de supraviețuire, dar e adevărat, IOI sunt mult mai talentate ㅋㅋ Și Twice au melodii bune, dar au probleme cu versurile din cauza membrelor străine. Nu înțeleg ce cântă, până nu citesc textul..

[+24, -11] Nu vreau ca IOI să se destrame … Doar privindu-le pe DIA și Gugudan, puteți vede cât de greu le va fi. Îmi pare rău că Somi va fi din nou stagiară.. Știu că este greu, dar ar putea face ceva în legătură cu asta?

[+23, -11] Somi este doar o elevă de liceu. După 2-3 ani de antrenamente, pun pariu că cu noua ei trupă va fi mai populară decât TWICE

[+19, -9] ㅋㅋ Ați văzut prestația trupei Twice de la Sketchbook? Se află în partea de jos a clasamentului când vine vorba de talent. Puteți spune că TWICE au membre care s-au antrenat 10 ani, dar sunt mai slabe decât Yuju, care a participat și ea la show, în acea zi.

[+18, -20] Nu știu la ce s-a gândit YG, oferindu-le un comeback celor din Black Pink în noiembrieㅋㅋ Nu le pot depăși pe Twice sau IOI. Probabil, vor încheia promoțiile în liniște. Sau, poate, YG le va promova doar la Inkigayo ㅋㅋ

[+16, -3] JYP trebuie să corecteze pronunția membrelor străine. Nu înțeleg ce cântă. Și miss A a avut două membre din China, dar pronunția lor era foarte bună.

[+14, -6] Am rămas foarte dezamăgit, după ce m văzut performanța trupei Twice de la emisiunea Sketchbook… Nu pot cânta pe viu .. De fapt, nici nu pot cânta..

cr: k-pop stock

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s