[CCC] Secţiunea de voturi pentru decernarea premiilor ar trebui scoasă?


Un post pe Pann a luat amploare în ultimele zile, mai ales în urma dezvăluirii că MAMA a dat startul voturilor online.

Autorul postului spune că ar vrea ca secţiunea de voturi să fie închisă pentru că duce doar la certuri între fandomuri şi totul depinde de cât de puternic e fandomul unui artist.

 1. [+132, -0] Personal, aş vrea să văd festivaluri, nu ceremonii de decernare a premiilor. E atât de stresant să vezi cum la sfârşit de an mereu sunt certuri între fandomuri în urma acestor voturi…
 2. [+107, -0] Nu-mi pasă de voturi, dar când vine vorba de voturile pentru categoriile de la MAMA, e chiar aiurea. Nici nu prea se iau în calcul voturile, deşi poţi să foloseşti ID-uri nelimitate pentru a vota.

 3. [+84, -48] Chiar e aiurea, dar nu e nimic greşit să ai un fandom mareㅋㅋ Asta deja face ca artistul să aibă automat vânzări digitale mari, vânzări fizice şi multe voturi. Cum vreţi să distribuiţi premiile dacă nu luaţi în considerare vânzările digitale, fizice şi voturile?

 4. [+41, -0] Fireşte că idolii cu mulţi fani vor câştiga #1, ce mai poţi face? Voturile şi vânzările depind de puterea fandomului. Un fandom mare rezolvă toată problema. Şi deja am trecut de perioada în care acordăm premiile pentru muzică. În trecut, artişti precum Cho Young Pil şi Kim Gun Mo câştigau #1. Acum, totul se învârte în jurul idolilor.

 5. [+36, -2] Şi eu vreau ca biasul meu să câştige un premiu, dar sincer, e o luptă fără sens. Vreau doar ca juriul să evalueze artiştii în baza rezultatelor sau să facă festivaluri cu multe colaborări. Uneori, trebuie chiar să plăteşti pentru a vota, e o prostie.

 6. [+28, -3] Dar un artist ar putea avea un fandom mare pentru că merită asta, nu?

sursă: kpopkfans

Voi ce credeţi?

3 gânduri despre “[CCC] Secţiunea de voturi pentru decernarea premiilor ar trebui scoasă?

 1. Nu-ti fa griji, voturile nu cred ca reprezinta nici 25% din total. Anul trecut, trupele care au luat cele mai mult puncte in urma voturilor, nu au iesit mereu invingatoarela final. Mnet face bani din asta :))

  Apreciază

 2. Daca s-ar da premiu pt popularitate atunci ar trebui sa fie Twice acolo..sau poate chiar la trupa anului, dar la: cel mai bun dans feminin ar trebui sa câștige G-Friend cu melodia Rough.Fetele alea au dat dovada de multa munca, sincronizare, dansul este complicat …tot ce vrei. Mie nu îmi place G-friend aproape deloc, dar dintre toate cele nominalizate acolo ele au cel mai bun dans. Și după ar urma Sistar…și doar după aceea Twice, pt ca nu prea contează dacă mie, ție ne place dansul în sine, trebuie sa fie un dans foarte complex, cu multe mișcări, rotiri, și sincronizarea…și aici Gf cu Rough chiar au dat dovada de așa ceva 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s