Trecutul întunecat al actorului Park Hae Jin iese şi el la iveală


park-hae-jin

Trecutul actorului Park Hae Jin a fost adus din nou în discuţie. Este vorba de ‘cariera’ sa la un host bar (un loc unde bărbaţii servesc băuturi şi distrează femeil de vârstă mijlocie; serviciile sexuale pot fi şi ele parte din lucrul lor). Motivul pentru care acest zvon iese la iveală din nou este ca şi în cazul actorului Park Bo Gum, în urma uriaşului scandal cu preşdintele Coreei de Sud. Care este legătura dintre toate astea vedeţi mai jos.

Încă de la debutul său, Park Hae Jin a fost urmări de zvonurile că ar fi lucrat la un host bar destul de mare în Coreea şi că ar fi fost foarte popular acolo. Următoarea poză e folosită ca dovadă a trecutului său întunecat.

Presupusă a fi făcută la locul său de muncă alături de colegii lui, se zvoneşte că bărbatul în verde este actorul Park Hae Jin. Chiar dacă actorul şi agenţia au negat mereu aceste acuzaţii, internauţii coreeni susţin că acestea sunt dovezi clare că el ar fi fost implicat într-o treabă ilegală.

Scandalul ce a şocat Coreea este legat de o femeie pe numele Choi Soon Shil, ce este o cunoştinţă sau mai bine-zis, un prieten de-al preşedintelui Park. S-a dezvăluit că aceasta deţine informaţii secrete şi a influenţat preşedintele – de la costumele acesteia până decizii majore legate de guvern. Din moment ce scandalul a luat naţiunea ca pe un val, apărând ştiri noi cu fiecare oră, un alt detaliu ce a înfuriat populaţia este că Go Young Tae este confidentul lui Choi (unii spun că e iubitul ei). Şi de aici s-au luat zvonurile cu actorul Park Hae Jin.

Go Young Tae este fostul director al unei firme ce creează genţi şi este cel care i-a sugerat presei ideea despre implicarea ilegală a lui Choi în treburile guvernului. Cu toate astea, după scurgerea acestei informaţii, un fost coleg de-al lui Go i-a dezvăluit trecutul său ca angajat al unui host bar, inluzând perioada în care acesta a lucrat în industria dată. Această informaţie era şi aşa destul de şocantă, însă pe lângă asta, internauţii au descoperit că în acea poză cu Park Hae Jin se află şi Go Young Tae. Să aruncăm încă o privire asupra pozei:

Bărbatul în alb este Go, iar poza a fost decoperită pe însăşi platforma de socializare a lui Go. Unii internauţi au spus că doar pentru că apar în aceeaşi poză, nu înseamnă că Park Hae Jin a fost implicat în treburile cu host barul şi că fotografia putea fi făcută în orice alt moment din viaţa sa. Cu toate astea, următoarele poze ce au fost descoperite sugerează că fotografia a fost făcută pe când Go lucra la un host bar.

În pozele de mai sus este Go prin 2004, când se presupune că ar fi lucrat ca un host, având aceeaşi coafură, colier şi cureaua ‘Gucci‘ văzută la toţi patru în poza originală.

Dar acuzaţiile nu se opresc aici.

În 2010, presa a descoperit că un actor faimos ar fi pretins că suferă de schizofrenie pentru a evita serviciul militar. Această informaţie, confirmată de poliţie, a fost descoperită în timp ce autorităţile investigau lucrătorii de la host baruri ce au pretins că suferă de anumite boli psihice în scopul de a evita serviciul militar. La acea vreme, cu toate că poliţia a admis că sunt câteva evidenţe împotriva actorului, din cauza expirării duratei, aceştia nu au putut să investigheze mai departe.

Pentru a ataca acest zvon legat de host baruri, la acel moment, agenţia sa a declarat că actorul a suferit de o boală psihică, dar nu era schizofrenie, ci doar o depresie. De asemenea, a negat ferm zvonul legat de host bar.

Internauţii susţin că acum sunt evidenţe clare împotriva lui Park Hae Jin şi a trecutul său întunecat din cauza scandalului cu preşedintele ce dezvăluie trecutul lui Go Tae Young care, într-un fel sau altul, pare a fi legat de al lui Park Hae Jin.

Agenţia lui Park Hae Jin a răspuns la aceste acuzaţii, declarând următoarele:

„Bună ziua, suntem Mountain Movement Entertainment. Acum, numele lui Park Hae Jin se menţionează când se vorbeşte despre Go Tae Young, căruia i s-au înaintat nişte acuzaţii serioase. Fiind o celebritate, imaginea lui Park Hae Jin suferă când este afiliat cu Go Tae Young în posturile de pe internet. Cu toate că poza şi zvonurile nu sunt legate între ele, sunt acuzaţii neîntemeiate care îl fac pe Park Hae Jin să sufere psihic şi îi pătează numele. Aceste zvonuri nu îl rănesc doar pe actor, ci şi pe fanii acestuia. Dacă cineva descoperă acuzaţii false împotriva lui prin comentarii sau posturi, vă rugăm să ne înştiinţaţi. Vom lua măsuri legale. Vă rugăm să-l susţineţi pe Park Hae Jin care, în prezent, e ocupat cu filmările pentru „Man to Man”. Vă mulţumim.”

Investigarea femeii din centrul scandalului, Choi Soon Shil, al lui Go Tae Young şi multe ale persoane implicate, continuă.

sursă: allkpop

6 gânduri despre “Trecutul întunecat al actorului Park Hae Jin iese şi el la iveală

  1. Pingback: Dispatch susţine că YG Entertainment e implicat în scandalul cu Choi Soon Shil | Kpop Romania

  2. Pingback: [Random Stuff] Peste un milion de coreeni vor protesta împotriva preşedintelui | Kpop Romania

  3. Pingback: Moștenitorul companiei Samsung arestat în cazul Președintei Park Geun Hye | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s