9 drame şi filme coreene pe care să le vezi de Halloween


viki halloween collection

Dacă de Halloween plănuţi să staţi acasă cu o ceaşcă de ceai fierbinte şi nişte filme horror în loc să vă costumaţi şi să mergeţi la o petrecere, atunci acest articol v-ar putea interesa!

Mai jos este o listă de drame şi filme coreene care au elementul horror perfect pentru cei care vor o atmosferă deosebită de Halloween.

Oh My Ghostess

Картинки по запросу oh my ghostess

„Oh My Ghostess” are un element horror mai mic, dar este perfectă pentru persoanele care vorsă facă ceva de Halloween, dar care nu suportă scenele extrem de înfricoşătoare. Pe lângă asta, e o dramă foarte adorabilă ce te va face să râzi cu lacrimi în urma încercărilor lui Soo Ae să obţină ‘aia’.

 Master’s Sun

The-Master’s-Sun

„Master’s Sun” e doar un pic mai înfricoşătoare decât precedenta dramă. Tae Gon Shil (Gong Hyo Jin) îşi dezvoltă abilitatea de a vedea fantome în urma unui accident şi acestea o urmăresc zi de zi, dar aceasta descoperă că contactul fizic cu Joo Joong Won (So Ji Sub), şeful ei, le face pe acestea să dispară.

Blood

blood

Park Ji sang (Ahn Jae Hyun) încearcă să-şi înfrunte setea de sânge lucrând în calitate de doctor. Nu e o dramă pentru persoanele ce nu suportă să vadă mult sânge, deşi relaţia dintre personajele principale este foarte drăguţă.

The Village: Achiara’s Secret

the village achiara's secret

Achiara se presupune a fi un sat foarte liniştit, asta până când Han Yo Yoon (Moon Geun Young) descoperă un om mort în prima ei zi în calitate de profesoară la şcoală. În timp ce investigaţiile continuă cu Park Woo Jae (Yook Sungjae) în frunte, tot mai multe secrete întunecate ale localităţii sunt descoperite.

Cheo Young

cheo yong

Cheo Young e o dramă criminal cu Oh Ji Ho în rolul unui detectiv ce poate vedea fantome, Oh Ji Eun, un detectiv feminin şi Hyosung, o elevă-fantomă de la liceu. Cei trei rezolvă nişte cazuri misterioase ce nu au putut fi închise de nimeni.

Nightmare Teacher

nightmare teacher

Un thrille supernatural, dar nu foarte înfricoşător.

Black House

black house

În 2007, a fost lansat un film coreean cu Hwan Jung Min intitulat „Black House” şi e bazată pe un roman japonez cu acelaşi nume. Acesta e un film cu mai multe elemente horror, dar şi îmbinate cu thriller.

Dead Friend

Un clasic film horror al asiaticilor.

Torihada

„Torihada” adună poveştile oamenilor ce au fost extrem de aproape de moarte. Fiecare episod este constituit din poveşti scurte, darcare te vor captiva şi te vor băga în sperieţi cu siguranţă.

sursă: soompi

Să aveţi un Halloween cât mai înfricoşător!

Картинки по запросу halloween png

Anunțuri

3 gânduri despre “9 drame şi filme coreene pe care să le vezi de Halloween

  1. Nu exista prea multe filme cu adevarat horror in lume, multe sunt plictisitoare si nu gasesc nimic infricosator la ele. Oricum recomand „The Village: Achiara’s Secret”, nu mi s-a parut infricosator, dar actiunea e geniala, e foarte diferita de alte drame.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s