JYP vs YG: Cum își aleg noile vedete aceste agenții?


jyp-yg

Directorii a două dintre cele mai mari agenții de divertisment din Coreea, Yang Hyun Suk și J.Y Park au vorbit despre criteriile de selectare a noilor artiști.

Probabil, fiecare dintre noi s-a întrebat, și nu doar o dată, cum agenția de entertainment își alege noile vedete. Ei bine, CEO-ul agenției YG Entertainment și CEO-ul de la JYP vorbesc despre acest proces.

J.Y Park, directorul executiv de la JYP Entertainment a dezvăluit: ”Acord o atenție deosebită la flacăra interioară a omului, dar nu pe faptul cât de bine știe să cânte sau să danseze. Dacă tinerii n-au strălucire, nu pot să-i iau sub aripa mea. Nu știu, dar vreau să-i ajut să-și realizeze acest vis. Să câștigi bani este important, dar, pentru mine, procesul de selectarea a noilor talente, trebuie să-mi facă plăcere. Unii pot să nu aibă abilitățile necesare sau nu se pot regăsi. Cu mare drag îi voi ajuta, atât cât pot.”

Park Jin Young explains what he looks for in a star/ Bada

Yang Hyun Suk, CEO-ul agenției YG Entertainment spune: ”Pentru J.Y Park, prioritară este bunăvoința oamenilor, dar eu cred altfel. Pentru mine, în primul rând, contează talentul, etica de lucru, iar apoi bunătatea. De 20 de ani, timp în care am lucrat în calitate de producător, mi s-au antrenat ochii. Când vine vorba de alegerea viitoarelor stele, eu știu deja de cine am nevoie.”Yang Hyun Suk explains what he looks for in a star/ Bada

Se pare că cei doi directori executivi au abordări diferite pentru selectarea viitoarelor staruri, cu toate acestea, artiștii ambelor agenții au succes în activitățile lor.

cr: yesasia

Reclame

4 gânduri despre “JYP vs YG: Cum își aleg noile vedete aceste agenții?

 1. De acord cu jyp, nu toti au voci de te dau pe spate, dar idolii de la jyp au carisma si sunt făcuți pt scena. Poate unii au o voce incredibila, dar nu au acel ceva care sa te facă sa il privești cu drag.

  Apreciază

 2. Evident..asta pana ii lași balta si ii dai afara :))) nu vorbi de flacără interioara si alte bălării când banii sunt motivul care te au ghidat mereu..bunătate?când? Când ai distrus imaginea unui tânăr ce nu a vrut sa fie marioneta ta?..YG o avea el un calendar al lui..dar prefer oricând modul lui de „selectare” ptr ca de păpuși drăguțe si carismatice e suprasaturata industria..si un artist capabil sa se exprime pe scena merita apreciat 😉

  Apreciat de 2 persoane

 3. „Acord o atenție deosebită la flacăra interioară a omului, dar nu pe faptul cât de bine știe să cânte sau să danseze. Dacă tinerii n-au strălucire, nu pot să-i iau sub aripa mea. Nu știu, dar vreau să-i ajut să-și realizeze acest vis. Să câștigi bani este important, dar, pentru mine, procesul de selectarea a noilor talente, trebuie să-mi facă plăcere. Unii pot să nu aibă abilitățile necesare sau nu se pot regăsi. Cu mare drag îi voi ajuta, atât cât pot.”
  Pun pariu ca nici el nu s-a crezut.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s