[CCC] Fanii Shawols și ARMYs în timpul prestației sub-unitului EXO-CBX de la EXO


Articol de pe comunitatea PannShawols, fanii trupei SHINee, și ARMYs, fanii trupei Bangtan Boys, în timp ce urmăresc performanța celor 3 membri din EXO-CBX, Baekhyun, Chen și Xiumin”.

Autorul articolului: ”Sunt un EXO-L, am fost foarte uimit, după ce am văzut această secvență (se referă la imaginea de mai sus). Sprijinul lor m-a surprins într-un mod foarte plăcut. De obicei, pe internet, fanii apar întotdeauna într-o lumină negativă. Dar, în realitate, atunci când acestea sunt off-line, ei se sprijină reciproc.”

 

Ce au de spus coreenii în legătură cu această situație? Comentariile acestora le aveți mai jos.

[+71, -0] Am văzut două eleve de liceu printre mulțime, păreau să fie prietene, una ținea o poză cu chipul lui Jimin, cealaltă, o poză cu chipul lui Baekhyun. Atât de drăguț ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

[+63, -0] Este adevărat. Toți fanii ARMYs, Shawols și EXO-Ls, pe care îi cunosc personal, sunt oameni foarte buni.

[+47, -0] Iubesc această postare … Pare că sunt în relații bune. Începând cu acest moment, să sprijinim împreună favoriții noștri.

[+17, -0] Când trupa BTS evolua, toți fanii și-au ridicat lightstick-urile pentru a-i susține, inclusiv EXO-Ls. Vă mulțumescㅎ

[+16, -0] A trecut mult timp de când nu am mai citit un asemenea post. Într-adevăr, nu veți vedea niciodată pe străzi fani nepoliticoși. Oamenii din jurul meu mă întreabă mereu: «Ce mai faci?» și altele. Este trist să vezi cum oamenii au un comportament inadecvat când sunt on-line.

Ce spuneți voi despre această situație?

cr: k-pop stock

Anunțuri

5 gânduri despre “[CCC] Fanii Shawols și ARMYs în timpul prestației sub-unitului EXO-CBX de la EXO

  1. Cand am vazut poza si titlul am zis ca o sa sara cu gura ca e nepoliticos sa ai un alt lightstick ridicat la o alta trupa :)) Dar ma bucur ca a fost un articol pozitiv.E si normal sa fii un fan declarat al unei trupe si sa iti placa si altele,deci trebuie sa le sustii,ca doar nu umbli cu lightstickuri de la nu stiu cate trupe care promoveaza in acelasi timp dupa tine :)) Si e foarte frumos sa vezi asa legaturi intre fandomuri diferite,la fel cum e si in ceea ce ii priveste pe membrii trupelor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s