B2ST nu îşi pot păstra numele după plecarea din CUBE Ent.


B2ST

Lucrul de care fanii trupei B2ST s-au temut poate deveni realitate. B2ST nu vor fi capabili să promoveze sub acest nume după plecarea din agenţia CUBE Entertainment.

Pe 15 octombrie, contractul trupei cu agenţia CUBE a ajuns la final. Grupul a anunţat plecarea din agenţia şi înfinţarea propriei lor agenţii independente. Din păcate, cei 5 membri nu vor fi capabili să îşi păstreze numele pentru că B2ST este patentat de Cube. Drepturile de autor pentru acest nume revin agenţiei CUBE până în 25 ianuarie, 23 februarie şi 1 aprilie 2026.

Acest lucru înseamnă că dacă trupa nu îşi reînoieşte contractul cu agenţia, va fi ilegal pentru ei să folosească numele de B2ST, inclusiv să îşi cânte melodiile create cu acest nume. În acelaşi timp, Cube neagă zvonurile despre B2ST şi creearea unei agenţii independente şi de atunci vorbesc în continuu despre posibilitatea ca trupa să îşi reînoiască contractul.

Un reprezentant a declarat, „Nu am primit feedback de la membrii B2ST încă! Sigur că vrem ca B2ST să rămână. Încă aşteptăm răspunsul lor. Avem drepturile numelui B2ST. Dacă B2ST semnează cu o altă agenţie, atunci ei s-ar putea să nu fie capabili să îşi folosească numele pentru următorii 10 ani.

sursa: allkpop

Reclame

6 gânduri despre “B2ST nu îşi pot păstra numele după plecarea din CUBE Ent.

  1. Poftim?!Afurisitii…logic era inevitabil sa nu aiba ceva pregatit,nu?Ca doar B2ST aduceau cel mai mare profit.Doamne nici macar melodiile sa le cante si numele e reprezentativ pentru ei cum sa il schimbe?La naiba,ori raman aici ori se alege praful,dar trebuie sa gaseasca o cale care sa fie favorabila si pentru ei 😦

    Apreciază

  2. Pingback: B2ST ar putea să se întoarcă la Cube Entertainment? | Kpop Romania

  3. Pingback: B2ST se gândesc la un alt nume pentru trupă | Kpop Romania

  4. Pingback: Cu ce îşi înclouiesc B2ST numele trupei? | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s