Jenissi părăsește Topp Dogg


Group-allkill

Hunus Entertainment a anunţat oficial plecarea lui Jenissi din grupul Topp Dogg

Pe 1 noiembrie, Hunus Entertainment a postat pe fancafe-ul oficial al trupei Topp Dogg o declarație cu privire la situaţia actuală. A explicat întârzierea revenirii grupului, care era de așteptat la începutul acestui an, ca urmare, Cho PD părăsit Stardom Entertainment după achiziționarea de către Hunus în 2015. Cho PD a fost fondatorul Stardom Entertainment și a plecat anul acesta.

Jenissi

Fanii au început să se îngrijoreze atunci când Jenissi, cel mai în vârstă membru al trupei și rapper-ul acesteia, a lipsit din teaserele pentru revenire.  În declarația oficială, Hunus afirmă că Jenissi, după plecarea lui Cho PD, a vorbit despre viitorul grupului cu membrii. Ca urmare a acestor discuții, Jenissi, care dorește cu seriozitate o cariera solo, a decis să părăsească grupul, iar Topp Dogg urmând să promoveze cu nouă membri de acum încolo.  Jenissi va rămâne în continuare în agenție. Din moment ce aceasta a fost decizia luată de Jenissi, Hunus speră că nu vor fi neînțelegeri sau prejudecăți şi că fanii îl vor susţine în cotninuare.

Jenissi, care și-a inițiat deja activități solo cu primul său album solo în iulie 2016, lucrează la moment din greu la muzica sa. Agenţia va continua să-l susţină pe Jenissi în cariera sa solo.

Hunus afirmă că acesta este un caz de „9 + 1 = 10, nu 10-1 = 9,” și că Jenissi și membrii vor continua să se susţină reciproc. Agențtâia cere fanilor sprijinul lor continuu și încurajarea tuturor.

Topp Dogg va lansa primul album complet, „First Street” pe 7 noiembrie împreună cu piesa de titlu „Rainy Day.”

sursă: soompi

Anunțuri

3 gânduri despre “Jenissi părăsește Topp Dogg

 1. Inca un membru care pleaca…imi pare atat de rau pentru trupa aceasta,i-am placut de la debut si chiar ar fi avut sanse daca erau la alta agentie si aveau reveniri mai rapide,de asta unii au si ales sa plece,agentia nu stia sa se ocupe de ei.Lui Kidoh ii merge foarte bine singur,prefer sa raman cu amintirile de la inceputul lor,dar o sa ii sustin in continuare 🙂

  Apreciat de 2 persoane

 2. @macoveo , ţi-am trecut articolul cu artiştii R&B înapoi la ciorne pentru că are o groază de greşeli
  verifică-l te rog.
  sunt multe fraze acolo ce nu au niciun sens şi unele cuvinte stau aiurea fără vreo prepoziţie sau ceva ca să le lege
  nu ştiu care e problema, dar pare ca n-a fost redactat deloc

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s