Nu te-ai fi gândit niciodată că aceşti idoli au suferit de depresie severă!


suzy

Industria de divertisment este plină de farmec, însă, câteodată le poate aduce suferinţă celebrităţilor. Acești idoli curajoși şi-au luat inima în dinţi şi au vorbit despre propriile experienţe în lupta lor cu depresia şi cum i-au făcut faţă.

G-Dragon din Big Bang

G-Dragon este cunoscut pentru carisma şi încrederea sa.

gdragon

Însă în spatele acestor calităţi, el este încă un tânăr impresionabil. După ce a fost acuzat de plagiere, acesta a mărturisit că a evitat pe toată lumea. El a refuzat să vorbească chiar şi cu părinţii şi prietenii săi, izolandu-se şi devenind extrem de singur şi trist. G-Dragon a spus:„N-am făcut nimic greșit, dar mă simţeam ca un criminal. Am fost deprimat pentru o lungă perioadă de timp.

2

Suzy din miss A

Suzy prin ochii altor persoane pare să aibă „viaţa perfectă.” Ea este frumoasă, faimoasă şi este iubită de o întreagă naţiune.

suzy

Cu toate acestea, ea a mărturisit în 2013 la o emisiune TV că a suferit de depresie, spunând:„ Am avut un fel de depresie şi pentru un timp nu i-am putut spune nimănui. Chiar am crezut că nu pot să mai rezist încă o zi. Odată am râs împreună cu un prieten la o glumă și dintr-o dată am început să plâng.

Jo Kwon din 2AM

Virusul fericit, Jo Kwon, care aduce întotdeauna bucurie celor din jur.

jokwon 2

Fanii au fost surprinşi să afle că acesta a suferit de depresie severă în timpul celor 8 ani petrecuți ca stagiar. Însă, în cele din urmă, acesta a reuşit să-i facă faţă. Determinarea şi voinţa sa sunt pur şi simplu uluitoare și admirabile!

jokwon

Lizzy din After School

Când te gândeşti la Lizzy, îţi vine în minte zâmbetul ei strălucitor. Cu toate acestea, ea a mărturisit că a suferit de depresie.

tumblr_mo6074SNdJ1rcztzyo1_500

Când „Running Man” a apărut pentru prima dată, aceasta a fost un membru stabil al emisiunii. Cu toate acestea, după ce a luat pauză de la filmări, aceasta a declarat că suferea de depresie după ce presa a raportat că ea nu a fost niciodată un membru, ci doar o invitată.

T.O.P din Big Bang

În anul 2008, T.O.P a declarat că suferea de atacuri de anxietate şi de depresie.

t.o.p

Baro din B1A4

Baro a declarat că a devenit atât de ataşat de membrii distribuţiei filmului „Reply 1994,” încât acesta a intrat în depresie la gândul că nu i-ar mai putea revedea din cauza programului încărcat al acestora.

baro

Jinwoon din 2AM

Jinwoon a intrat în depresie după turneul trupei în S.U.A. El nu a putut dormi bine pentru o lună și a vrut să fie lăsat singur.

jinwoon

Heechul din Super Junior

După ce Hankyung a părăsit brusc trupa, Heechul, care era cel mai bun prieten al lui, a intrat în depresie. Acesta a stat închis şi nu a apărut pe scenă pentru aproximativ 3 luni. Eunhyuk, plesnindu-l, i-a spus:„Hyung, noi nu avem nevoie de tine pentru a dansa sau a cânta, dar avem nevoie de tine pentru că fără tine Super Junior nu este la fel.”

heechul

sursă: koreaboo

Save

Anunțuri

Un gând despre “Nu te-ai fi gândit niciodată că aceşti idoli au suferit de depresie severă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s