Dispatch susţine că YG Entertainment e implicat în scandalul cu Choi Soon Shil


Dacă încă nu sunteţi la curent cu, probabil, unul dintre cele mai mari scandaluri din ultimele decenii ce a zguduit Coreea de Sud, atunci citiţi articolul acesta sau acesta pentru a avea o idee per ansamblu asupra situaţiei curente.

Deci în centrul scandalului este preşedintele Coreei de Sud, Park Geun Hye, ce ar fi fost manipulată de o femeie pe nume Choi Soon Shil fiind adepta unui cult religios. Pe lângă asta, se pare că această femeie e foarte influentă, având conexiuni în toată ţara, chiar şi în afara ei. Se ştie că a dat mită ca fiica ei să intre la una dintre cele mai prestigioase insituţii de învăţământ din ţară.

Ajungând la subiect, Dispatch consideră suspect faptul că guvernul i-a ales în mod special pe YG Entertainment pentru a-şi construi propriul „complex cultural”. SM Entertainment a trebuit să treacă prin o licitaţie publică pentru a construi COEX Atium, însă guvernul, la întrebările celor de la Dispatch, a spus că această oportunitate de a crea un complex cultural personal i-a fost oferită lui YG printr-o „legătură” pe care au avut-o. Eventual, asta ar însemna că YG a primit un tratament special, aceştia nefiind nevoiţi să treacă prin licitaţie, aşa cum a făcut SM.

Pe 3 noiembrie, un membru al congresului a anunţat: „Choi Soon Shil şi Jang Shi Ho s-au inflitrat până şi în industria de divertisment şi anume printr-un anumit cântăreţ dintr-o anumită agenţie.”

Oamenii consideră că agenţia dată ar fi YG Entertainment, pentru că nicio altă agenţie, cu excepţia lor, nu a avut un parteneriat atât de strâns cu Ministerul Turismului. Se bănuieşte că legătura dintre YG şi Choi Soon Shil ar fi Cha Eun Taek care a lucrat cu YG pentru „Lies” şi de la Big Bang şi „Hangover” de la PSY.

 1. [+2,477, -26] Choi Soon Shil controlează chiar toată ţară? E practic un imperiu al ei…Ar trebui să le confiscăm averea şi să-i aruncăm în temniţă. Şi de ce mereu e ceva în neregulă cu YG? Chiar ar trebui să fie investigată agenţia asta.
 2. [+1,946, -24] La cum numele lui Kim Jong Duk şi Choi Kyung Hee au fost incluse aici, ceva sigur nu miroase a bine

 3. [+1,921, -25] Cred că e doar vârful aisbergului….ce mai este acum?

 4. [+155, -5] De fapt, are sens. Câte scandaluri au avut artiştii lor, dar totuşi au reuşit mereu să scape nu doar fără să răspundă, dar şi să se extindă în alte industrii? Scandalul lui Park Bom a fost îngropat atât de rapid, că nici nu avut sens. Toţi trăim în imperiul lui Soon Shil.

 5. [+136, -6] YG tot vorbeşte mult şi susţine că va da în judecată persoanele ce lasă comentarii răutăcioase  ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ dar iată că iese adevărul acum ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Wow, chiar nu poţi să negi asta. În special acele două personalităţi implicate.

 6. [+119, -4] Era un motiv pentru care YG era atât de nepăsător în legătură cu scandalurile saleㅋ

 7. [+119, -5] Ceva e dubios la YG. Ar trebui să-i urmărim în continuare şi să vedem cum se dau de gol.

 8. [+109, -7] Mă întreb dacă e o coincidenţă faptul că YG l-a semnat pe Eun Ji Won pentru Sechs Kies (Eun Ji Won a fost implicat într-un scandal legat de familia sa care ar fi avut conexiuni politice)

 9. [+104, -7] Chiar era interesant cum G-Dragon şi Park Bom nu au păţit nimic în urma scandalurilor cu drogurile, în special când credeam că nu au avut nicio afiliere politică la acea vreme!

 10. [+95, -4] Mereu am crezut că ceva e în neregulă cu YG…acum totul are sens.

 11. [+82, -4] Choi Soon Shil chiar a vrut să aibă totul, nu? De la culturi religioase, până la prostituţia bărbaţilor şi acum la aceşti clovni din industria de divertisment…cât de proastă a fost Park Geun Hye?

 12. [+70, -1] Cu siguranţă că dacă lumea i-ar investiga pe YG, ar găsi mult mai mult ㅎㅎ

 13. [+67, -2] O altă minciună ce a ieşit la iveală…

 14. [+57, -0] Mereu am ştiut că este cineva în spatele agenţiei YG, doar că nu ştiam exact cine. Toate scandalurile ce le-au avut artiştii lor au fost grave, dar mereu au scăpat fără să răspundă pentru ele. Chiar şi cineva la „War of Words” a menţionat că e o personalitate foarte mare în spatele lor.

 15. [+56, -3] Da, ştiam că ceva nu e bine când scandalul lui Park Bom a fost acoperit de o scuză penibilă. Asta nu s-ar fi întâmplat cu o altă agenţie. Acum are sens.

sursă: netizenbuzz

Reclame

4 gânduri despre “Dispatch susţine că YG Entertainment e implicat în scandalul cu Choi Soon Shil

 1. Eu am impresia ca internautii astia sunt tauni! Tot se leaga de Bom, cat de cretin sa fii sa judeci pe cineva care ia acele droguri cu prescriptie medicala pt problemele ce le avea de sanatate??
  Okay. In legatura cu acest post, daca intradevar YG ent ar fi implicata, singurul vinovat ar fi Yang Hyun Suk, nu implicati toti artisti…dar am o impresie ca nu se va intampla nimic, YG o sa lase totul sa treaca ca de obicei neafland faptul daca a fost sau nu implicat. 😏👍

  Apreciază

 2. Pingback: Yang Hyun Suk vorbeşte despre criticile primite şi recentul scandal | Kpop Romania

 3. Pingback: Poliţia oferă mai multe detalii despre scandalul lui T.O.P | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s