B.A.P şi ‘Cine e defapt X’ ai găsit răspunsul?


B.A.P au întrebat ‘Cine e X’ încă de când au anunţat că vor reveni. Vă pot spune că nu cel ce a rămas în viaţă la final este ‘X’ în videoclipul SKYDIVE. Dar cine este defapt X?

Cel care rămâne în viaţă la final trebuie să fie X nu? Adică Jongup. Ei bine, nu este aşa. Adevăratul X moare şi el odată cu restul „trupei”. ‘X’ se referă la ţintă. Deci dacă Jongup rămâne în viaţă clar nu el e ţinta.

Ştim că B.A.P au chestii ascunse în videoclipuri şi acesta nu este o excepţie. ‘X’ este ţinta, nu trădătorul! Cine este el dintre ceilalţi 5 membri rămaşi, dacă nu Jongup?

Totul începe în momentul în care Daehyun primeşte un plic misterios în care se află poze cu iubita sa. Apoi cineva (se presupune că X, pentru că încă nu ştim că X reprezintă targetul) îl prinde pe un gang pentru a îi oferi un plic cu poze cu iubita sa moartă. În prima parte a videoclipului vedem cum B.A.P jefuiesc o altă gaşcă şi iau toţi banii acestora.

Daehyun începe astfel să suspecteze fiecare membru al trupei.

Între timp apare un nou caz pe care Himchan (liderul găştii aici) îl prezintă celorlalţi membrii. Acesta le dă foile cu pozele inamicilor, moment în care Daehyun găseşte mesajul secret scris pe spatele hărtiei sale. Astfel îl suspectează pe Himchan şi pleacă pe urmele acestuia, dar încercarea de a îl prinde în faptă nu îi reuşeşte.

Dar Himchan nu l-a omorât când a avut ocazia plus că a apărat spatele lui Daehyun în lupta finală. Deci nu este Himchan, cine este?

Să fie Yongguk? El a ars documentele pe care Himchan i le-a dat acestuia?

Youngjae şi Zelo par să aibă un secret împreună. Daehyun îşi aminteşte cum în misiunea de dinaintea uciderii iubitei sale, Youngjae a „furat” din suma de banii pe care au capturat-o. Zelo l-a prins dar Youngjae a propus să împartă banii şi să rămână micul lor secret.

Tot nu ştim încă cine este X.

În cele din urmă B.A.P intră în clădire pentru a duce la îndeplinire misiunea, dar intră doar 5 membrii. Daehyun este cel care întârzie

Youngjae este cel care aruncă săgeata de darts daar chiar dacă nimereşte în ochiul unuia din gaşca concurentă, cel spre care era menită săgeata era Daehyun.

Daehyun este X. Daehyun este ţinta. Jongup este cel care doreşte defapt să preia controlul găştii, să fie liderul în faţa lui Himchan. Îl joacă pe Daehyun pe degete şi îi face pe ceilalţi să creadă că Daehyun este trădătorul pentru ca el să scape bazma curată. De aceea în momentul în care apare singur în garaj, ceilalţi cred că el i-a tras pe sfoară, dar mai apoi, când văd că acesta este alături de el, îi apară.

 

După aceea putem vedea cum Jongup a pretins că este mort pentru şi se ridică teafăr şi nevătămat. Avem astfel flashback-uri unde ni se dezvăluie că cel care a înmânat plicul lui Daehyun este defapt Jongup:

La final Jongup şi-a atins scopul, el este liderul, i-a jucat pe toţi pe degete şi a rămas singurul care poate creea o nouă gaşcă pe care să o conducă.

Şi tatuajele sale sau un rol extrem de mare aici. Tatuajele de pe mâini se numesc „tatuaje CEBEP” şi sunt extrem de celebre printre cei din închisoare. CEBEP înseamnă nord, nord însemnă nordul Rusiei, nordul Rusiei este Siberia. Nordul Rusiei este ştiut drept cel mai ostil şi violent loc din Rusia.

Tatuajele au fost creeate după acest model rusesc:

De asemenea tatuajele de pe gât:

Ele exprimă statut, tradiţie şi disciplină.

Şi jocul de cărţi care pare că nu are sens, are defapt sens. A juca cărţi pe bani (gambling) este un lucru care se întâmplă şi în închisorile ruseşti. Şi acesta este un tatuaj popular în închusori. Un tatuaj cu 4 cărţi, care pot avea toate acelaşi simbol sau să fie toate diferite. Inima neagră în toate cărţile tatuate reprezintă un hoţ, Trefla reprezintă în genaral criminalii, Rombul este rezervat pentru cei ce fură informaţii de la alţi în închisoare (spionii), iar inima roşie pentru cei care caută o relaţie romantică în închisoare.

Dacă tatuajul conţine toate cele 4 simboluri înseamnă că persoana este interesată doar de gambling şi consideră viaţa un joc. Acum să ne uităm la mâna lui Himchan în joc:

În mare parte, inimi negre şi inimi roşii, ceea ce reprezintă că este general dar şi că îşi caută dragostea.

Pe de altă parte, mâna lui Jongup arată cam aşa:

„Full” cum se spune în limbar de poker. Pachetul său reprezintă tatuajul rusesc al celui interesat doar de gambling.

Dovada că lui Jongup nu îi păsa de nimic şi voia doar să se joace.

sursa:  (tumblr)

 

2 gânduri despre “B.A.P şi ‘Cine e defapt X’ ai găsit răspunsul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s