Aceşti idoli sunt văzuţi mereu împreună


BTOB's Yook Sungjae and Apink's Kim Namjoo - Apink's Official Facebook - https://www.facebook.com/Official.Apink2011/photos/a.575146365932866.1073741829.567045406742962/826812730766227/?type=3&theater

Dintotdeauna au circulat zvonuri despre ce idoli din industria kpop se întâlnesc, dar mai ales când este vorba despre grupurile de sex masculin şi de cele de sex feminin care sunt sub aceeaşi agenţie. Cu toate acestea, A Pink și BTOB nu au fost niciodată în centrul unor astfel zvonuri. Dar de ce ?

În ultima vreme, mai mulţi idoli şi-au făcut publice relaţiile, cum ar fi Soyeon din T-ara, Suzy din miss A și actorul  Lee Min Ho, Jessica şi IU.

Cu toate acestea, chiar dacă internauţii şi mass-media sunt într-o continuă căutare de noi cupluri, se pare că există două grupuri ce se abat de la această regulă, în ciuda aproprierii lor. Mulţi fani îndrăgesc strânsa relaţie dintre trupa BTOB de la Cube Entertainment şi A Pink de la A Cube Entertainment. De asemenea, cele două grupuri au primit de la fani porecla „BTOPINK”, cu scopul de a le susţine drăguţa relație de prietenie.

비투핑크! 공연끝! 모두모두 수고하셨습니다^_^

A post shared by Lea (@mulgokizary) on

 

Cele două grupuri se bucură mereu de timpul petrecut împreună, fiind văzuţi interacţionând prietenos, asemenea unor fraţi adevăraţi.

 

어제 뮤직뱅크

A post shared by 이창섭 (@lee_cs_btob) on

 

sursă: koreaboo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s