[CCC] BTS vor fi criticaţi indiferent dacă vor câştiga sau nu Daesang-ul


Articol de pe comunitatea Pann: ”Fanii trupei Bangtan Boys nu ar trebui să intre pe site-uri de socializare la finele acestui an!”

*Pe rețelele de socializare, internauții coreeni vorbesc despre băieții din BTS. Potrivit lor, aceștia vor fi criticaţi, indiferent dacă vor câștiga sau nu un Daesang (premiul mare, se acordă pentru Melodia, Artistul și Albumul anului).

 

[+206, -12] Binențeles ㅋㅋㅋㅋ Dacă BTS va câștiga, oamenii vor spune că nu au meritat. Dacă nu vor câștiga — vor râde de ei ㅋㅋㅋㅋ Cred că explodez de furie.

[+201, -13] În ambele cazuri vor exista o mulțime de hateri, cel mai bine ar fi să câștige. ARMY, fiți puternici.

[+167, -6] Haterilor, visele voastre se fac praf. Probabil, după aceasta o să înțelegeți ce tâmpenii ați făcut ㅋㅋ Acești oameni se gândesc la ceva ce nu are sens, fiindcă, pentru ei, artiștii care muncesc foarte mult primii care trebuie criticaţi. ㅋㅋ De fapt, cei care nu au realizat nimic îi critica pe cei care lucrează din greu ㅋㅋ

[+52, -55] Vreau un Daesang ㅋㅋ Acești hateri chiar au reușit să mă enerveze ㅋㅋㅋ

[+33, -5] Sunt fana trupei EXO, dar vreau să le spun fanilor ARMY să fie puternici … În timpul prestațiilor și băieții noștri au fost insultați de foarte multe ori, vorbind de fonogramă, aspect, operații pentru pleoape duble. În 2014 am luat Daesang, dar chiar și acum suntem criticaţi … Când vor avea loc festivitățile de premiere, doar evitați să citiți comentariile altor fani.

[+26, -4] De asemenea, bănuiesc că așa va fi. Chiar dacă băieții vor câștiga premiul, ei la fel vor fi urâți de mulți internauți. Motivul – fiindcă sunt de la o agenție mică. Dacă BTS era de la una dintre cele trei mari companii, internauții aveau o altă atitudine față de ei..

[+26, -0] Îi compătimesc … Anterior erau EXO, dar acum a venit rândul celor din BTS.

cr: showasia

Anunțuri

9 gânduri despre “[CCC] BTS vor fi criticaţi indiferent dacă vor câştiga sau nu Daesang-ul

 1. Cu premiul acesta sau nu,ei vor fi oricum mult mai motivati sa munceasca si daca nu ar exista ura de unde ambitia si mai infocata?Eu oricum voi fi multumita pentru ca stiu ca anul acesta a fost unul plin si au avut realizari,au muncit mult si este destul timp sa devina si mai puternici.Mi-as dori insa sa castige,speranta moare ultima 😇

  Apreciat de 2 persoane

 2. Internautii astea, cine naibii ii intelege? Niciodata no sa-i multumesti pe toti.
  Indiferent de situatie ii voi sustine si tare m-as bucura sa castige, ca macar sa aiba motive de ura si de comentat aiurea.

  Apreciază

 3. Ce contează ce spun „alții”. BTS vor rămâne cei mai buni pentru ARMY ( ca orice altă trupă pt fanii lor), și asta e cel mai important lucru. Adică, să fim serioși, ură din cauza agenției? Mare prostie! Ei de la o agenție mică au ajuns mai populari decât unele trupe de la agențiile mari, și asta, nu pentru că au avut în spatele lor mereu specialiști care să le dea melodia cu cea mai bună priză la public și în rest să fie fabuloși, ci cu talentul lor, cu melodiile lor și „mesajul”lor. Mai mult de atât, ce poți să ceri?

  Apreciază

 4. De ce sa fie urări de internauți? Ca au meritat un premiu. Sincer nu îi înțeleg. După ce depun efort atât de mare de ce sa nu fie apreciați. Ca vin de la o agenție mare, asta le aduce ura? Nu înțeleg. Merita locul unde au ajuns prin munca lor pe care au depus-o. Au reușit sa arate ca pot veni de la o agenție mica și sa ajungă la nivelul celor de la agenții mari. Unele trupe de la agențiile mari nu sunt așa bune și tot BTS primesc ura? Trebuie sa se tina cont de talent și munca în acest caz. Mai ales dacă sunt de la o agenție mica și au ajuns unde sunt cei buni.

  Apreciază

 5. Nu că aș vrea să vă critic. Chiar vă apreciez foarte mult munca, dar în unele articole chiar sunt greșeli care puțin te tulbură când le vezi. Însă, consider că măcar titlul să fie scris calumea.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s