Internauții critică comportamentul lui V din BTS


Imagini pentru bts v 2015

Fanii trupei Bangtan Boys, dar și alți utilizatori de site-uri de socializare au discutat despre comportamentul nepoliticos a lui V, aceștia sunt nemulțumiți de felul în care idolul s-a comportat cu fana sa.

În gif-ul de mai sus puteți vedea modul în care Jin încearcă să îndepărteze mâna lui V din părul acelei fete, iar Jimin privește cu atenție la ceea ce se întâmplă.

Când internauții coreeni au început să critice comportamentul membrului BTS, tânăra din gif a sărit în apărarea idolului.

v_1478548714_bfa7533bb1ab6040d2b6eeedac68f3e7

”Totul este în regulă … ?”
”Sunt bine!”

Cu toate acestea, spusele ei nu au fost de ajuns pentru a potoli furia coreenilor, acești continuând să atace idolul cu comentarii negative. În cele din urmă, tânăra a venit și cu explicații.

v_1478548860_a9df66d4024c67b0ea5205151ffb4035

Eu sunt fata din acel video. În primul rând, sunt o fană BTS de foarte mult timp, îl cunosc bine pe Taehyung-Oppa, de asemenea, îi cunosc și glumele. În acea zi, eram foarte fericită să-l revăd, fiindcă nu i-am văzut demult. Cred că a glumit când a făcut acel lucru, deoarece a fost fericit să mă vadă. Vreau doar să clarific un lucru, el nu m-a tras de păr. A făcut acel lucru, fiindcă voia să-mi ridic capul, iar eu i-am îndepărtat mâinile nu din cauza durerii, ci din cauza că m-am simțit jenată, deoarece în acel moment eram fotografiată de foarte mulți fani.

Vă rog, nu-l mai vorbiți de rău pe Taehyung-Oppa.

Alți fani, de asemenea, au sărit în apărarea lui V.

Voi ce credeți?

cr: vk.com

Reclame

17 gânduri despre “Internauții critică comportamentul lui V din BTS

  1. A facut o mica gluma asa cum a spus si fana,se vede din restul imaginilor.Daca il urmaresti pe V la fansign sau alte evenimente cu fanii nu ai cum sa spui ca a fost un gest din rautate,iar nesimtit clar nu e.

    Apreciază

  2. Poate o fi si nesimtit, dar la capitolul asta nu cred, adica, ce motiv ar avea sa o traga de par? Chiar nu vad sensul, motivul. Ii i-au apararea lui V, deoarece, sunt convinsa ca a incercat sa faca o gluma si nu prea ia reusit.

    Apreciază

  3. Se vede ca n-o trage de par, e doar o gluma, dar tot nu e prea dragut. N-a gresit cu nimic, insa era de asteptat sa se intrepreteze si fana s-a simtit, probabil, doar putin jenata.

    Apreciază

  4. Pingback: Big Hit Entertainment va lua măsuri legale împotriva celor care răspândesc zvonuri false | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s