Park Bo Gum vs Kwak Dong Yeon vs Jinyoung din B1A4, pe cine alege actrița Kim Yoo Jung?


Imagini pentru kim yoo jung

Kim Yoo Jung a apărut în calitate de oaspete pe canalul online NewsAde, unde a jucat un joc simplu, numit ‘Aceasta sau Aceasta’. Dintre două variante propuse, tânăra actriță trebuia să aleagă ceea ce îi place și preferă cel mai mult.

În continuare vă prezentăm răspunsurile lui Yoo Jung. 

Kim Yoo Jung preferă mai mult ”Jajangmyun” (tăiței de fasole neagră) mai mult decât ”Jjamppong” (supa picantă), piept de pui în loc de pulpe de pui, pui prăjit în loc de pizza și științe în loc de artele libere.

Când i s-a cerut să aleagă între balade și dans, ea a ales baladele, dar când trebuia să aleagă dintre balade și hip-hop, ea a spus în glumă că îi plac baladele hip hop.

Kim Yoo Jung preferă filmele de acțiune, dar mai puțin filmele romantice. Visează să aibă o viață similară cu cea a lui Lee Young, mai mult decât cea a lui Ra On (personaje din drama Moonlight Drawn by Clouds). Îi plac uniformele școlare, dar mai puțin rochițele. Preferă să țină diete, decât să facă exerciții fizice. De asemenea, a ales să pozeze într-un costum mistic, timp de 30 de minute, decât să lucreze pe platourile de filmare toată ziua și să poarte o perucă de 10 kilograme.

În cele din urmă, când i s-a cerut să aleagă dintre colegii ei din drama Moonlight Drawn by Clouds, Park Bo Gum, Kwak Dong Yeon și Jinyoung din B1A4, actrița s-a jenat un pic, dar până la urmă l-a ales pe Kwak Dong Yeon.

cr: yesasia

Anunțuri

Un gând despre “Park Bo Gum vs Kwak Dong Yeon vs Jinyoung din B1A4, pe cine alege actrița Kim Yoo Jung?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s