Gary din Leessang va reveni la emisiunea ‘Running Man’ în calitate de oaspete?


Gary

Săptămâna trecută, emisiunea Running Man și-a luat rămas bun de la Gary din Leessang, care a părăsit show-ul din motive personale … dar, chiar ați crezut că Running Man va renunța atât de ușor la el?

Dacă ați urmărit cel mai recent episod al emisiunii, probabil ați observat că, în momentul în care membrii își luau rămas bun de la Gary, au existat câteva momente care au lăsat să se înțeleagă că acesta încă va mai apărea la show. Unul dintre aceste momente a fost atunci când l-ați văzut pe Gary în timp ce ”plângea” și spunea: ”Vă rog, nu trebuie. Lăsați-mă în pace. Este prea mult”.

Pe 11 noiembrie, producătorii emisiunii au explicat finalul misterios: ”În preview-ul noului episod, care va fi difuzat pe 13 noiembrie, ați văzut că Gary va apărea și el. Încă nu ne-am despărțit de Gary, noi doar i-am spus ”La revedere!” Gary va fi primul invitat, care va apărea în primul episod al emisiunii, unde vor fi doar 6 membri permanenți. I-am dat o misiune secretă, și sperăm că veți urmări cu siguranță noul episod, pentru a afla care este misterul acestei misiuni”.

cr: yesasia

Anunțuri

2 gânduri despre “Gary din Leessang va reveni la emisiunea ‘Running Man’ în calitate de oaspete?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s