[Random Stuff] Frumoasa luptătoare Song Ga Yeon refuză să renunţe chiar şi în ciuda ameninţărilor


Song Ga Yeon

Lucrurile nu au fost tot timpul atât de uşoare pentru luptătoarea Song Ga Yeon, însă aceasta nu dă semne că se va opri vreodată din a lupta.

Aceasta a apărut pentru prima dată pe o scena ca invitată în primul sezon din emisiunea „Roommate.” Ea fiind o practicantă a artelor marţiale mixte, mulţi s-au întrebart care este motivul pentru care aceasta a apărut la emisiune. Cinicii au acuzat-o de prefăcătorie şi că îşi promovează imaginea pentru viitorul său debut, însă a fost de la început obişnuită cu criticile.

%ec%86%a1%ea%b0%80%ec%97%b02-998x1500

Frumoasa luptătoare şi-a făcut debutul la evenimentul „ROAD FC 17,” unde a învins-o în prima rundă pe adversara sa de origine japoneză, Emi Yamamoto. Criticii nu au fost deloc impresionaţi, sugerând că adversara sa era prea slabă. Unii au dus-o şi mai departe cu ura, transmiţânu-i ameninţări cu moartea.

Song Ga Yeon

Producătorii de la „ROAD FC” au intervenit şi au inaintat acuzaţii împotriva celor ce au trimis ameninţări, însa stresul emoţional acumulat a făcut-o pe aceasta să ia o pauza de la antrenamente.

4

2016-10-14_16%3b55%3b17

Song Ga Yeon a revenit patru luni mai târziu la „ROAD FC 20,” de data aceasta confruntându-se cu o adversara cu o experienţă mai vastă, Satomi Takano, însă din păcate, de data aceasta a pierdut.

13

După ce a suferit prima înfrângere, lucrurile nu au devenit mai simple pentru aceasta. Mai târziu, aceasta a avut o discutie cu agenţia sa,  E&M, prin care a solicitat anularea contractului pe motiv că nu şi-ar fi îndeplinit în totalitate obligaţiile.

9

10

Cu toate distragerile, Song Ga Yeon nu a avut încă o luptă oficială de la cea de înfrângere. Chiar și așa, ea s-a antrenat din greu între timp, actualizările sale de pe Instagram dovedind acest lucru.

Bătălia legală este în curs de desfășurare, însă între pregătirea de lupta sa în sala de judecată, Song Ga Yeon încă îşi mai găseşte timp pentru a se pregăti pentru următoarea luptă în ring.

A post shared by Sky (@sky_isthelimit_song) on

12

14

15

Song Ga Yeon

sursă: koreaboo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s