TS Entertainment crează probleme trupei B.A.P dar şi fanilor?


Agenţia TS Entertainment pare că a supărat fanii trupei B.A.P, BABYz, din cauza faptului că nu au printat un număr suficient de albume fizice pentru a le pune la vânzare.

Cererea de albume fizice ‘Noir‘ a depăşit stocul produs de agenţie, lucru care i-a supărat pe fanii care doreau să îşi achiziţioneze albumul şi care acum au de aşteptat până când stocurile magazinelor sunt umplute.

TS Entertainment a printat un anumit număr de albume pe care le-a distribuit către magazinele care se ocupă cu vânzarea atât cele online cât şi cele fizice. Cerera acesora a fost însă mult mai mare decât numărul albumelor iar magazinele au rămas rapid fără. Cei ce şi-au comandat albumul acum vor trebui să aştepte mai mult timp pentru a îl primit.

Acest lucru a supărat fanii din cauză că trupa are de suferit din această cauză, dar nu este prima dată când se întâmplă. Albumul ‘Warrior‘ nu a mai fost produs după prima serie chiar dacă a existat cerere, iar albumul ‘No Mercy‘ a fost amânat pentru că un anumit număr de exemplare au fost printate greşit.

Albumul vine în 7 versiuni, cea normală şi cea individuală fiecărui membru. Versiunea lui Daehyun şi cea normală s-au epuizat la scurt timp de la punerea în vânzare.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s