Park Shin Hye îi oferă sfaturi lui Lee Hong Ki


Depindem de prietenii noștri pentru multe lucruri, cum ar fi sprijin, susţinere, iubire etc. Cu toate acestea, pentru majoritatea oamenilor, rolul principal pe care îl joacă un prieten este încrederea … atât că este lângă tine pentru a te asculta cât şi pentru a-ţi oferi sfaturi.

Ei bine, nici celebrităţile nu se abat de la această regulă, iar un exemplu bun în acest caz îl constituie prietenia dintre actriţa Park Shin Hye şi Lee Hong Ki din FT Island, care sunt prieteni din copilărie şi care, în prezent se consiliază reciproc. Chiar şi aşa, motivul pentru care Hong Ki ascultă de sfaturile date de Shin Hye te-ar putea surprinde.

Pe 10 noiembrie, Lee Hong Ki  a apărut ca invitat la o emisiuna radio „Cool FM”. În timpul show-ului, acesta a vorbit despre prietena sa, Park Shin Hye și despre rolul ei în calitate de consilier.

Atunci când a fost întrebat despre prietenia lor, acesta a spus: „ Noi ne vorbim informal şi suntem foarte apropiaţi, cunoscându-ne încă din copilarie. Mă simt mult mai confortabil alături de ea, decât cu alţi prieteni de sex masculin.

Cu toate acestea, când Lee Hong Ki a continuat să discute despre prietenia lor, el a dezvăluit, de asemenea, un mic detaliu din viaţa amoroasă a actriţe, spunând: „ Sincer, Park Shin Hye are aproape zero experienţă în întâlniri, însă ea e mai matură decât mine, aşa că ea îmi oferă multe sfaturi.

Recent, actorul şi-a făcut publică relaţia cu Han Bo Reum.

sursă: dramafever

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s