Un idol arestat pentru consum de marijuana, MDMA şi ketamină


misc

Au fost arestate 11 persoane petru consum de droguri.

Potrivit Secţiei de Poliţie din Seul, aceştia au pus sub acuzare 9 persoane, inclunzând un anume „Park”, care e un idol devenit actor pentru consum de marijuana, Ecstasy şi ketamină. Alţii doi au fost arestaţi pentru contrabandă, creştere şi vânzare de marijuana.

Potrivit poliţiei, Park a fost prins încercând să plece cu ketamină în Canada ascunzând-o în bagajele sale. Cu toate astea, a fost prins la vamă şi i s-a refuzat intrarea în ţară. După ce au fost informaţi de un ofiţer din Vancouver, poliţia a sesizat cazul şi l-a investigat pe Park pentru consum de marijuana. Testele au ieşit pozitive şi au recunoscut că consumă marijuana, Ecstasy şi ketamină.

Investigaţiile au mai dezvăluit că Park împreună cu un prieten au fumat marijuana într-un hotel din Gangnam. De asemenea, au mai arestat doi bărbaţi inclunzând un anume Jung de 32 de ani ce le-a vândut marijuana. Jung făcea contrabandă de seminţe de marijuana trimiţându-le din Anglia prin poştă şi crescându-le acasă. Când poliţia le-a investigat casa, au descoperit că aceştia creşteau marijuana într-un cort cu ventilaţie şi lumină. Aceştia au confiscat marijuana ce era crescută, 82g de marijuana uscată şi dispozitive de fumat.

sursă: allkpop

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s