Bangtan Boys susține noi fan meeting-uri la Seul


y27morsze_c

Trupa Bangtan Boys a susținut cu succes două fan meeting-uri la Seul.

Pe 12 și 13 noiembrie a avut loc cea de-a treia întâlnire a trupei BTS cu membrii fan clubului oficial ”BTS 3rd MUSTER [ARMY.ZIP+]”, la Gocheok Dome din Seoul. La eveniment au participat peste 38 000 de fani din toate colțurile lumii.

Actorul de comendie, Kim Young Chul, a fost prezentatorul evenimentului. La fan meeting, BTS au avut posibilitatea de a vorbi despre lucrurile ce nu au mai fost discutat înainte și, în același timp, au creat o atmosferă plăcută și prietenoasă.

Membrii trupei au pregătit un filmuleț amuzant numit ”House of ARMY”, pe care îl aveți mai jos. Au jucat jocul ”BANGTAN RUN” și multe altele, cucerind inimile fanilor prezenți la eveniment.

Înainte de începerea fan meeting-ului, membrii trupei au pregătit niște cărți speciale, unde fanii au lăsat mesaje pentru ei. Băieții au citit mesajele, apoi le-au selectat pe cele mai memorabile pentru a le citit pe scenă.

Rap Monster a declarat: ”Mi-am amintit de mesajul fanului care își exprima iubirea față de domnul Bang Si Hyuk (directorul ageției Big Hit Entertainment)”.

Apoi, Suga a continuat: ”Un alt fan a scris că-și dorește cu adevărat să se căsătorească cu Bang Si Hyuk. Autorul acestui mesaj poate ridica o mână în sus?”

Special pentru fanii lor, băieții din Bangtan Boys au pregătit câteva surprize. Rap Monster și Jungkook au evoluat cu melodia ”I know”, piesă care a fost compusă special pentru cea de-a treia aniversare a grupului. Melodia a fost dedicată pentru toți fanii.

Jimin și Suga și-au surprins fanii cu o performanță rap, împreună au evoluat cu piesa Tony Montana.

Jin, J-Hope și V au evoluat cu melodia Bangtan Children Scouts.

BTS au dezvăluit că au fost foarte încântați de această întâlnire: ”Suntem foarte fericiți să fim aici, la Gocheok Dome, alături de fanii noștri. Vă mulțumim, voi sunteți sprijinul nostru puternic. Este o mare bucurie să vă întâlnim. Vom munci și mai mult pentru a vă răsplăti cu cele mai bune melodii și cele mai bune evoluţii”.

Rap Monster a declarat: ”În momentele de disperare, mă gândesc doar la trei lucruri. Primul lucru este muzica, al doilea – familia, iar al treilea – voi, toți fanii noștri. Nu are nici un sens să mai facem muzică, dacă nu are cine să o asculte. Nu are nici un sens să mai evoluăm pe scenă, dacă nu avem public. Voi – cei mai puternici susținători ai noștri, vă sunt foarte recunoscător. Vă iubesc! În acest spațiu, toți formăm un întreg și sper să nu uitați: Voi sunteți universul meu”.

htm_201611147731777321_99_20161114071104

%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%ba-%d1%8d%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0-2016-11-14-%d0%b2-13-28-39

cr: yesasia

4 gânduri despre “Bangtan Boys susține noi fan meeting-uri la Seul

  1. Filmuletul „House of ARMY” este demential(pentru mine), am ras cu lacrimi. Inca mai sper ca intr-o zi vor sustine un concert in Romania, dar nu stiu cate sanse sunt sa se intample.

    Apreciază

  2. Cum sa ma abtin sa nu rad la Bangtan Children Scouts? :)) Sa nu mai zic de filmuletul de prezentare,de la alea serioase din anii trecuti au ajuns la comedie,ma bucur atat de mult pentru ei ❤

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s