Peniel vorbeşte despre pierderea părului său


Peniel a spus adevărul despre pierderea părului său, iar membrii BTOB au vorbit despre viaţa unui idol la emisiunea „Hello” de pe KBS.

Ştim cu toţii că pentru ultimele promoţii ale trupei BTOB acesta a purtat in continuu şepci. Ei bine, la emisiunea „Hello” Peniel a spus ca a suferit în secret in ultimii 5 ani şi că spitalul i-a spus că şi-a pierdut 70% din păr. Acesta a continuat spunând că spitalul nu a fost sigur dacă părul o să-i mai crească.

Acum şi despre peruci. Peniel a mai spus că purta peruci, dar ele trebuiau prinse de podoaba capilară. Acesta a renunţat din cauza lipsei mari de păr şi a decis să se radă în cap, el spunând că părul a început să îi crească la loc acum.

Toată lumea din emisiune l-a aplaudat atunci când acesta şi-a dat şapca jos.

Membrii BTOB au mai vorbit şi despre viaţa unui idol. Hyunsik a spus „Avem un program foarte încărcat. Ca să participăm la un program muzical trebuie să ne trezim la 5 am şi să repetăm coregrafia până dimineaţa următoare, asa că efortul fizic e foarte mare.”

Minhyuk a mai spus „Când Peniel a fost întrebat când s-a simţit cel mai bine la o emisiune radio a spus că atunci când noi l-am complimentat, am fost surprins şi puţin trist. Pare că îşi face griji de rolul său în grup şi dacă contribuie sau nu cu ceva în trupă.” sugerând de ce Peniel ar fi stresat.

Peniel a spus îngrijorat că „Alţi membri au activităţi individuale. Eu ce ar trebui să fac?”

Minhyuk a continuat „Cariera ca idol arată foarte strălucitoare pe dinafară, dar poate fi foarte singuratică şi dificilă în interior.” Eunkwang a mai adăugat „Toate aceste nelinişti mă fac să mă simt ca şi cum a-şi fi pe muchie de cuţit.”

Reclame

5 gânduri despre “Peniel vorbeşte despre pierderea părului său

 1. tr un tratament potrivit ..uite l pe Loco..a avut exact aceeași problema si acum..

  어김없이 @critic80 #크리틱 @newseoul 🌹

  A post shared by Loco | 로꼬 (@satgotloco) on

  poate nu e drept sa fac o comparație..având in vedere ca el e idol si Loco…isi schimba frizura când are el chef.. nu e nevoit sa o facă la fiecare comeback ..dar totuși.. daca el a reușit..exista speranțe si ptr Peniel 😀

  Apreciat de 1 persoană

 2. Acum exista si implantul de par,asa ca la baieti e mai usor de rezolvat.Oricum nu vad de ce ar arata rau si asa,important este sa faca ce crede el pentru a se simti bine in pielea sa.Plus ca nu e o surpriza asa aiba astfel de probleme,barbatii sunt predispusi la asta si mai ales ca e idol isi spune cuvantul la cat se schimba mereu.

  Apreciază

 3. Pingback: Kim Gura l-a ofensat pe Peniel din BTOB şi fanii lui la „Radio Star”? | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s