B.A.P este singura trupă cu 4 albume no. 1 în topul Billboard

B.A.P sunt trupa cu cele mai multe locuri 1 într-un singur top Billboard.

Cel mai bun loc pentru GOT7 în topurile Billboard este în World Digital Songs Chart cu melodia Hard Carry. Melodia a debutat pe locul 2 în top. Melodia Fly a ajuns şi ea până pe locul 2.

Acum B.A.P îşi iau înapoi titlul de trupa cu cele mai multe locul 1 într-un singur top al Billboard. Pentru mai mult de 2 ani trupa a ţinut recordul pentru cele mai multe loruri 1 în topul World Albums Chart în perioada 2013-2014. Între timp GOT7 au doborât recordul ajungând cu 3 albume no. 1 în top.

Dar acum B.A.P s-au întors să cucerească topul. Albumul ‘Noir‘ se află pe primul loc în World Chart Albums, urmat de ‘Square Two‘ de la Black Pink şi ‘Wings‘ de la BTS.

GOT7 şi B.A.P sunt în topul actelor kpop cu mai multe lorul 1. Singurele alte trupe care au avut mai mult de o singură intrare sus în top sunt EXO, Girls Generation, G-Dragon, SHINee, f(x) şi TaeTiSeo cu câte 2 intrări.

B.A.P de asemenea sunt pe locul 2 la cele mai multe săptămâni pe locul 1 într-un top, depăşindu-i doar BTS cu şase săptămâni. B.A.P momentan au patru săptămâni.

sursa: Billboard

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s