Fanii multor trupe au avut un comportament urât la „2016 Asia Artist Awards”


EXO,Seventeen,mamamoo

Numeroşi fani MAMAMOO şi Seventeen şi-au arătat nemulţumirea în legătură cu comportamentul neadecvat al unor alţi fani.

Pe internet circulă poze cu diferiţi fani – presupuşi admini al unor fansite-uri cu trupa EXO – care făceau poze cu nişte aparate de fotografiat imense şi erau chiar lângă Seventeen sau în spatele lor, deranjând chiar şi alte celebrităţi.

Pe lângă faptul că le-au invadat spaţiul personal al membrilor din Seventeen, unii chiar şi-au sprijiit aparatele de fotografiat pe umerii lor!

Şi asta nu e tot. Un spectator a filmat cum fanii EXO au luat cu asalt locurile pentru celebrităţi pentru a face fotografii.

În postul în care a fost ataşat video-ul a fost descrisă şi situaţia: „Uitaţi-vă la adminii site-urilor pentru trupa EXO care s-au comprtat urât astăzi la AAA (Asia Artist Awards). Când EXO a ieşit pe scenă pentru a primi un premiu, aceştia au sărit practic pe locurile dedicate vedetelor cu aparatele lor de fotografiat. Agenţii de pază au venit şi le-au spus să părărească locul, însă fanii ţipau la ei şi chiar i-au bruscat.”

Însă nu doar fanii EXO au arătat un comportament neadecvat. Multe persoane s-au plâns de comportamentul tuturor fanilor. Cineva a scirs pe Twitter următoarele:

„Uitaţi-vă cum se comportă aceşti oameni la AAA. De ce personalul nu poate împiedica asta şi de ce fanii sunt atât de obraznici? Oare nu ştiu că sunt limite ce nu trebuie să le treacă? Wheein a părut că se simte foarte incomod, iar Moonbyul chiar s-a dus pe alt scaun.”

sursă: allkpop

Reclame

4 gânduri despre “Fanii multor trupe au avut un comportament urât la „2016 Asia Artist Awards”

  • Nu sunt platiti de cineva anume sa zicem, dar sunt admini ale site-urilor sau paginilor cu idolii (pe Twitter de regula) si de acolo fac buni. De asemenea, cu pozele astea fac diferite chestii precum postere, haine, cani si te mai miri ce. Si le vand foarte scump. Dar, luand in considerare ca au aparatele de fotografiat mai scumpe ca a unor jurnalisti, vin din familii bogate…

   Apreciază

 1. SI totuși mă…sa ai ocazia ca idolul tău preferat (sau nu neaparat) sa stea pe scaun în fața ta și tu sa te comporți urat. -_-
  Vaaai…cât as da sa fiu în locul lor. Și ei…nu is conștienți de ce fac…

  Apreciază

 2. Ok,le multumesc tipelor care mereu pun pozele superbe cu idolii zilnic,de la diverse evenimente sau altele de genul,dar nu e in regula sa faci asa ceva.E chiar o nesimtire,cum sa iti sprijini aparatul de ei,adica…nu e de ajuns ca ii deranjezi,mai faci si asa ceva.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s