Vedete care au ales cariera în detrimentul studiilor


http://res.heraldm.com/phpwas/restmb_jhidxmake.php?idx=5&simg=201611171628366557332_20161117164727_01.jpg

Pentru unele vedete din Coreea, cariera lor artistică a contat mai mult decât obținerea unei diplome la universitate.

Jungkook din BTS

image

Jungkook, în vârstă de 19 ani, ar trebui să dea examenele naționale pentru a intra la universitate, dar a ales să nu le dea, deoarece nu plănuiește să-și continue studiile în viitorul apropiat.

Recent, trupa BTS a ajuns pe locul 26 în Billboard cu albumul “Blood, Sweat and Tears”.

Rap Monster din BTS

image

Liderul trupei BTS, Kim Nam Joon, în vârstă de 22 de ani, de asemenea nu și-a continuat studiile.

Cunoscut pentru abilitățile sale de compozitor de muzică și versuri, și cu un IQ de 148, Rap Monster a ales să-și solidifice cariera muzicală.

Joi, 17 noiembrie, în ziua examenelor de admitere la universități în Coreea, Rap Monster a adresat pe Twitter un mesaj celor care dau examenul: ‘Îmi amintesc de zilele în care eram constant cu ochii în manuale și caiete de notițe. Sper ca toate visurile și fanteziile mele despre universitate și campus să vi se îndeplinească vouă. Sper să-mi continuu studiile într-o bună zi. Vă susțin din toată inima, iar rugile mele sunt pentru voi pe durata examenelor’.

Yoo Seung Ho

image

Dacă și-ar fi continuat studiile, actorul în vârstă de 23 de ani ar fi fost în penultimul an de studii. Acesta însă a ales să meargă în armată imediat după ce a terminat liceul în 2013. La acea vreme actorul a declarat: ‘Aș vrea să mă concentrez pe cariera de actor, lucru pe care nu l-am putut face bine cât timp eram la școală’.

Imediat ce și-a terminat serviciul militar, Yoo Seung Ho a fost distribuit în rolul principal din “Remember: War of the Son (2015)”, difuzat pe SBS TV.

IU

image

Actrița și cântăreața IU, pe numele său adevărat Lee Ji Eun, este o altă vedetă care nu și-a urmat studiile la facultate. La o emisiune televizată, IU a glumit spunând că-și va continua studiile când va fi pregătită, referindu-se la notele mici pe care le avea în liceu.

Artista a lansat câteva albume solo, de asemenea, a jucat rolul principal feminin în serialul de succes “Scarlet Heart: Ryeo”.

IU a primit o medalie de la Primul Ministru în 2015 la Premiile Artei și Culturii Populare din Coreea.

Suzy

image

Bae Suzy, membră a trupei miss A și actriță în ascensiune, este o altă vedetă care a ales cariera în detrimentul studiilor universitare. Pare a fi fost o decizie bună, întrucât Susy a devenit vedetă națională.

Îndrăgita artistă a devenit prima vedetă feminină coreeană cu o figurină de ceară expusă la Madame Tussauds în Hong Kong. Alături de ea sunt puține staruri din Coreea având aceeași onoare: Lee Min Ho, Kim Soo Hyun și Lee Jong Suk.

Boa

image

Gwon Bo A este probabil cea care a inițiat moda artiștilor coreeni care sar peste studiile superioare.

Artista de 30 de ani a decis de timpuriu că nu va avea nevoie de diplomă pentru a deveni extrem de bună în ceea ce face. În loc să studieze la universitate, Boa a devenit o vedetă internațională.

BoA a debutat în 2000 cu piesa ‘ID; Peace B’, a cunoscut succesul comercial cu albumele ‘Listen to my Heart’ și ‘Valenti’ și este cunoscută pentru piese ca ‘Valenti’, ‘Everlasting’ sau ‘Only One’.

Sursa: Kpop herald

Save

Save

7 gânduri despre “Vedete care au ales cariera în detrimentul studiilor

  • Majoritatea idolilor, inclusiv cei de la EXO, fac studii universitare într-o formă sau alta. De regulă studii la distanță, de multe ori durează mai mulți ani decât pentru studenții obișnuiți, dar unii idoli fac chiar studii de inginerie, nu doar arte.
   De la EXO, Chanyeol, Suho și Baekhyun sunt la Kyung Hee Cyber University, unde studiază ceva de arte și cultură. Nu cunosc detalii, dar aproape toți fac studii superioare.

   Apreciat de 2 persoane

  • am citit pe wikipedia ca suho s-a dus la universitatea Korea National University of Arts, dar apoi a renuntat la ea si si-a continuat studiile la universitatea Kyung Hee Cyber University alaturi de chanyeol, baekhyun si kai. luhan a fost la Seoul Institute of the Arts, xiumin a fost student la Catholic Kwandong University. doar despre acestia am gasit informatii in legatura cu studiile universiatre

   Apreciat de 2 persoane

  • Dacă vorbim strict de Coreea, vedetele care au renuntat la studii sunt cele care au deja ceva popularitate si la ei, chiar si un caz cum a fost Gangnam (daca-l stie cineva :D) a facut destui bani intr-un an cat sa-si cumpere o noua locuinta. Pot face pe un pictorial sau un serial cat face un om de rand in jumatate de an, deci la ei chiar nu e cazul. Nu cred ca se compara cu situatia de la noi, pentru ca la ei e si mai greu sa intri la o universitate.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s