O celebritate feminină plus alte 784 de persoane sunt arestate pentru consum de droguri


misc

O celebritate feminină B a fost investigată pentru consum de droguri. Poliția districtului Gyeonggi a dezvăluit că au arestat 785 de persoane care cumpărau și consumau droguri.

Aceste persoane au fost arestate din mai până în octombrie, iar 181 dintre ele au primit deja sentința și trimise la închisoare. Poliția a confiscat: 194.8 grame de metamfetamină (aproximativ 6500 de doze), 35.9 grame de cocaină (aproximativ 700 de doze), 407 grame de marijuană (aproximativ 800 de doze) și 762 de pastile de Ecstasy.

De asemenea, poliția din districtul Yongin a arestat alte două persoane care au încercat să introducă ilegal în țară prin aeroportul Incheon: 36 grame de cocaină, 724 pastile de Ecstasy, 1.3 kg de GBH și 1043 pastile de LSD. În timp ce investigau cele întâmplate, poliția a mai arestata încă 51 de persoane.

Surpriza constă în faptul că printre cei arestați se găsesc 4 DJ ai cluburilor din Gangnam, dar și cântăreața B ce are în jur de 2o de ani și care a dat audiții la un program de televiziune muzical acum puțin timp. DJ-ii au mărturisit că au folosit marijuană și cocaină pentru a avea inspirație, iar B a declarat că: ”Am fumat marijuană doar odată de curiozitate.

Cr.: Allkpop.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s