SISTAR revin, teasere de la Seventeen, B1A4 și S.E.S


SISTAR revin cu melodia One More Day, în colaborare cu faimosul compozitor Giorgio Moroder.

Noua lansare are o linie melodică mult mai sumbră decât cea cu care ne-au obișnuit fetele din SISTAR, iar MV-ul nu se îndepărtează prea tare. Acesta spune povestea a două fete ce se iubesc.


Seventeen lansează teasere individuale pentru revenirea cu Make A Wish. Băieții sunt îmbrăcați în haine lejere și au un machiaj minimal, iar tema pare una simplistă.

Ei vor reveni pe 5 decembrie cu un nou mini-album ce va fi numit Going Seventeen. De asemenea, ultima lor lansare a fost cu melodia Very Nice, care le-a adus un număr foarte mare de noi fani.


Băieții din B1A4 lansează și ei teasere individuale pentru revenirea cu un noul album ce va avea loc pe 28 noiembrie. Ultima lor revenire a avut loc pe 9 august 2015 cu melodia Sweet Girl.


Nu în ultimul rând, SM dezvăluie un prim teaser pentru revenirea mult așteptată a trupei S.E.S. Cele trei membre ale trupei vor reveni în lumina reflectoarelor pe 21 noiembrie cu melodia Our Love Story, ce va face parte din proiectul SM Station.

Pentru cei care nu știu, S.E.S este una dintre cele mai vechi trupe k-pop, debutând în anii 90′ și având o popularitate imensă printre coreeni. Comeback-ul este destinat aniversării lor de 20 de ani de la debut.

Cr.: Allkpop.

Reclame

Un gând despre “SISTAR revin, teasere de la Seventeen, B1A4 și S.E.S

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s