3 idoli K-Pop care ar putea deveni în curând populari în SUA


CL glances cooly at the camera!

Revista Time a interviat 3 idoli coreeni despre obiectivul lor de a avea succes pe scena muzicii din America. Şi revista Time crede că ei ar putea reuşi!

K-popul a început să fie cunoscut în America prin intermediul concertelor şi tururilor trupelor coreene, reuşind să cucerească inimile americanilor. În ciuda riscurilor asociate cu un debut american, steau coreeană CL, Dean şi Eric Nam sunt motivați pentru a atinge succesul şi a străluci în industrie.

CL pose for Elle Singapore magazine.

„Cred că venind din Americă, pentru mine nu este diferit, pentru că a fi creativ cu exprimarea este ceva ce am făcut mult timp, iar singura diferenţă ar fi cântatul în limba engleză” , a spus CL pentru Time. CL a avut un succes enorm în Coreea, atât ca membră 2NE1 cât ca şi artist solo din 2009. CL este cunoscută pentru stilul ei unic și modul în care se exprimă, ceea ce s-a dovedit în melodia Lifted. CL îşi propune să devină o stea pop din America. În interviul ei cu Time Magazine, CL precizează, că nu crede că artiștii din America reprezintă femeile și ar dori să fie prima artistă care să reprenzinte femeile, în special cele de origine asiatică.

Dean poses with a plant in his mouth.

Dean este un cântăreţ coreean care a devenit popular atât în Coreea, cât şi în America în 2015. El a fost influențat în mare măsură de muzica pop americană şi şi-a făcut, de fapt, debutul în America înainte de a debuta în Coreea. Dean este unul dintre primii artiști coreeni care a debutat prima dată în America înainte de a debuta în Coreea. El a declarat în interviul său cu revista Time, că el a vrut să știe cum publicul american ar reactiona la muzica lui – foarte pozitiv, după cum se pare. Dean a evoluat la KCON LA în 2016 și a avut primul său solo turneu nord-american la numai un an după debutul său oficial din SUA.

Eric Nam looking sharp in a suit

„Scopul și visul ar fi să am succes în State” declară Eric Nam pentru revista Time. Eric Nam este un cântăreț coreean-american și, la fel ca și CL, vrea să fuzioneze moștenirea coreeană cu cultura americană în industria muzicală, în timp ce reprezintă persoanele de origine asiatică.

Când au fost întrebați despre obiectivele lor și ceea ce ei cred că vor avea succes în industria din SUA, toți cei trei artiști cred că, cu timpul, ei pot realiza visele lor.

„Ceea ce am nevoie să-l fac aici, este o chestiune de timp.” – CL

Sursa: koreaboo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s