Teasere de la SS301, Shinhwa, Sechs Kies, S.E.S + melodii de la Kim Sejung şi Badkiz


SS301 au lansat teasere pentru revenire!

Trupa a promis că va reveni curând şi iată că nu s-a lăsat aşteptată prea mult. Băieţii au lansat teaserele pentru dou versiuni ale noului mini album, „Eternal 0″ şi „Eternal 1„. Comeback-ul lor va avea loc pe 9 decembrie.

BADKIZ lansează un MV intitulat „Ear Attack 2„.

Legendara şi trupă din prima generaţie de idoli, S.E.S, va avea un comeback după 14 ani prin intermediul SM STATION al agenţiei SM Entertainment.

De fapt, în 2017 trupa va împlini 20 de ani de la debut şi cu această ocazia, vor organiza un proiect special intitulat „Remember” în care se va găsi şi noua piesă.

Shinhwa a lansat teasere pentru reveirea cu al 13-lea mini-album intitulat ‘Unchanging Part 1 – Orange‘! Albumul va fi împărţit în două şi prima parte va fi lansată pe 29 noiembrie. Se spune că a doua parte va conţine piese de iarnă dedicate special pentru fanii lor.

SF9 dezvăluie coregrafia pentru „Fanfare” într-o atmoseră foarte…roz.

Sejung din IOI/Gugudan a lansat o melodie solo pentru proiectul „Jellybox„! Piesa se numeşte „Flower Road” şi a fost compusă de Zico la „Talent for Sale” după ce Sejung a citit o scrisoare pentru mama ei la această emisiune.

YG Entertainment a dezăluit un teaser ce conţine mai multă informaţie în legătură cu revenirea trupei Sechskies. Din poza de mai jos reiese că revenirea trupei se va numi 2016 Re-album. Ce-o fi însemnând asta? Mai avem şi nişe cuvinte cheie precum re-înregistra, re-aranja şi re-master.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s