Cu cine se mărită Soyul din Crayon Pop?


Moon Hee Jun Soyul

Soyul din Crayon Pop și-a șocat azi fanii cu un anunț neașteptat: aceasta se căsătorește! Un lucru și mai surprinzător este mirele – Moon Hee Jun de la grupul H.O.T., grup foarte popular în anii ’90.

Primul care a anunțat fericitul eveniment a fost Moon Hee Jun. Acesta a postat o imagine pe Daum cu o scrisoare scrisă de mână în care anunța că s-a logodit, fără a anunța însă și cine este viitoarea mireasă. În scrisoarea sa, Moon Hee Joon a mulumit fanilor care i-au fost alături timp de 20 de ani și a spus că a vrut să le aducă vestea personal, deoarece ține mult la ei:

Sunt deja un adult, dar cred că voi fi cu adevărat matur după ce vă dau acest anunț. Mă voi căsători. Este un alt lucru care se schimbă pentru noi, dar sper că știți că pentru mine voi, fanii, veți fi mereu pe primul loc și vă prețuiesc, nu-i așa?”.

Ulterior și-a anunțat logodna și Soyul, iar agențiile celor doi au confirmat logodna: “Moon Hee Jun și Soyul din Crayon Pop vor avea nunta în februarie, anul viitor”. De asemenea au anunțat că decizia a fost luată de cei doi miri după 8 luni de relație, din aprilie 2016.

Soyul a postat de asemenea o scrisoare pe fancafé-ul Crayon Pop de pe Daum.

resource

Salutări, sunt Soyul de la Crayon Pop! Timpul a trecut repede și ne apropiem de iarnă. Sper că sunteți bine și sănătoși, da? Eu sunt bine datorită sprijinului vostru, al tuturor fanilor. Este puțin neașteptat, dar astăzi trebuie să vă spun ceva. S-ar putea să fiți surprinși, dar… simt că vouă fanilor ar trebui să vă spun acest lucru mai întâi, deoarece voi îmi oferiți cea mai multă putere, de aceea vă scriu vouă. Sunt foarte emoționată acum, dar.. am întâlnit pe cineva care mă iubește și mă prețuiește și ne vom căsători. Este foarte brusc dar este o alegere în viața mea asupra căreia m-am gândit mult. Sper că mă veți susține și ne veți binecuvânta. Căsătoria nu înseamnă sfârșitul [carierei artistice], voi continua să vă fiu alături și voi reveni cu noi forțe pentru a vă răspunde cu aceeași dragoste pe care am primit-o de la voi timp de atâția ani!

În urma surprinzătorului anunț, reacția fanilor este evidentă:

https://i1.wp.com/www.asianjunkie.com/wp-content/uploads/2016/11/MoonHeeJunSoyulMarriageConfusion.png

La puțin timp după anunț, au apărut zvonuri că Soyul ar fi însărcinată, motiv pentru care cei doi se grăbesc să se căsătorească, mai ales că aceasta anunțase recent că se retrage pe motive de anxietate severă. Însă zvonurile au fost dezmințite de cătrea agenția lui Soyul, Chrome Entertainment. În plus, nunta va avea loc în februarie 2017, și ar fi imposibil să mascheze o eventuală sarcină.

Moon Hee Jun s-a declarat fan Crayon Pop în trecut și a colaborat cu Soyul în ‘Pure 15’ în repetate rânduri. Trupa de fete a apărut și în Eunhee Clinic alături de Moon Hee Jun chiar în primul episod.

Moon Hee Jun este primul membru H.O.T. care se căsătorește, are 38 de ani și este cu 13 ani mai în vârstă decât Soyul, care are 25 de ani. Să le urăm felicitări și ‘Casă de piatră’!

https://pbs.twimg.com/media/CyBx8jRVQAQEv0h.jpg

Sursa: soompi, crayonpop.me

Save

Save

Save

Anunțuri

6 gânduri despre “Cu cine se mărită Soyul din Crayon Pop?

  1. Doamne ce veste picata din cer,chiar nu ma asteptam.Ma bucur pentru el,chiar e un tip amuzant si de treaba si era cazul sa se casatoreasca la varsta lui.Sper sa aiba o casnicie fericita 🙂

    Apreciază

  2. Pingback: Soyul din Crayon Pop este însărcinată? Ce spune agenția acesteia? | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s