Fanii B.A.P au strâns bani pentru construirea unei şcoli în Africa


Imagini pentru b.a.p noir

Un fanbase al B.A.P, ‘BAP’s Helping Hands‘, a strâns banii pentru construirea unei şcoli în Ghana, Africa.

Proiectul a început pe 26 ianuarie 2016, cu ţelul de a strânge un total de 25.000 de dolari. A durat aproximativ 10 luni ca suma totală să fie strânsă, ba chiar să fie depăşit targetul.

„B.A.P’s Helping Hands coordonează Campania B.A.P Town School în numele Babyz din întreaga lume pentru a face visul trupei realitate. Şcoala B.A.P este un proiect non profit organizat de fanii care iubesc B.A.P şi care îşi doresc să îi onoreze prin ajutarea celor mai puţin norocoşi să aibă parte de educaţie. Pencils of Promise lucrează cu comunităţi din întreaga lume pentru a construi şcoli şi pentru a creea programe care oferă educaţie şi oportunităţi pentru copii, indiferent unde s-au născut sau ce resurse au. 

Pencils of Promise a deschis peste 200 de şcoli în Ghana, Guatemala şi Laos. Suntem încântaţi să ne alăturăm mişcării Pencils of Promise care împuterniceşte vieţile din jurul lumii oferind acces la educaţie de calitate pentru copii din întreaga lume. 

Vă rugăm să ne ajutaţi să cu strângerea de fonduri. Împreună BABZz pot face un vis să devină realitate pentru şase îngeri, Yongguk, Himchan, Daehyun, Youngjae, Jongup şi Zelo, care ne iubesc necondiţionat.”

Strângerea de fonduri este disponibilă până pe 26 decembrie aceasta fiind deschisă aici. Acesta este unul dintre cele mai mari proiecte realizate de un fandom kpop pentru trupa preferată.

sursa: allkpop

Reclame

Un gând despre “Fanii B.A.P au strâns bani pentru construirea unei şcoli în Africa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s