Leeteuk din Super Junior dezvăluie ultimele cuvinte ale tatălui său


ctkqqnpuiaalnz5

Recent, Leeteuk din Super Junior a ţinut un discurs la o şcoală din oraşul Kyungjoo, intitulat „Nu există nicio speranţă fără disperare.”În timpul discursului, acesta a mărturisit că a trecut prin nişte clipe foarte grele şi a ţinut să dezvăluie ultimele cuvinte ale tatălui său.

Acesta şi-a început discursul amintind de momentele sale petrecute în armată: „Am trecut prin nişte clipe extrem de grele după ce am aflat vestea despre moartea tatălui şi bunicilor mei.

Presa şi poliţia au raportat pe acea vreme că au avut loc o crimă şi o sinucidere. Tatăl şi bunicii lui au fost găsiţi morţi în rezidenţa lor, pe 6 ianuarie 2014.

leeteuk

A fost declarat că bunicii lui Leeteuk au fost sufocaţi de propriul lor fiu, pe motivul că acesta nu putea avea grijă de ei. Bunicul său suferea de demenţă, iar bunica sa de o anumită formă de cancer.

El a continuat să vorbească despre tatăl său, care, pe vremea aceea, avea o datorie de peste 5 miliarde de woni. Acesta, în ultimele momente din viaţă, a lăsat un mesaj răutăcios pentru fiul său: „Crezi cu adevărat că ai atins succesul de unul singur?

Ca rezultat, depresia i s-a agravat până în punctul în care i-a fost sugerat să părăsească armata, însă după discuţiile cu agenţia sa, a decis să-şi termine serviciul militar obligatoriu.

Acesta a mărturisit că i-a fost foarte greu după ce s-a întors din armată. Şi-a vândut maşina şi a acceptat orice loc de muncă, doar pentru a-i spăla faptele necugetate ale tatălui său. Acesta a adăugat: „Vă spun povestea familiei mele ca să înţelegeţi că viaţa unei celebrităţi nu este ceea ce pare. Ea este la fel de tristă precum vieţile celorlalţi.

sursă: koreaboo

Anunțuri

Un gând despre “Leeteuk din Super Junior dezvăluie ultimele cuvinte ale tatălui său

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s