Soyul din Crayon Pop este însărcinată? Ce spune agenția acesteia?


Vestea despre căsătoria lui Soyul din Crayon Pop cu Moon Hee Jun din H.O.T a șocat pe multă lume, mai ales că este un cuplu neașteptat, cu o diferență mare de vârstă.

De fapt, această veste a fost atât de șocantă, încât pe internet au apărut o mulțime de zvonuri în legătură cu acest subiect. Internauții coreeni presupun că motivul pentru care cele două vedete au anunțat despre căsătoria lor este din cauza lui Soyul, care ar fi însărcinată.

Cu toate acestea, agenția Chrome Entertainment de la care vine trupa Crayon Pop, a negat zvonurile, declarând: ”Nu există nici o sarcină înainte de căsătorie.” Pe de altă parte, agenția lui Moon Hee Jun, Koen Stars, a dezvăluit: ”Nu putem confirma acest lucru, deoarece este viața lor personală.”

Totuși, răspunsul agențiilor nu a liniștit prea mult coreenii, aceștia continuând să susțină că Soyul este însărcinată și că acesta este principalul motiv din cauza căreia cele doua vedete se vor căsători.

Să fie oare adevărat? Voi ce spuneți?

cr: k-pop syndrome

Anunțuri

Un gând despre “Soyul din Crayon Pop este însărcinată? Ce spune agenția acesteia?

  1. Nu e! Fanii HOT au văzut-o de ceva vreme că tot apare pe la evenimente, o dată alături de mama lui Hee Jun 😀 Probabil e pe bune – lucru care mă bucură: e fain să știi că și urâții aproape de 40 de ani pot să se însoare cu o fată frumoasă 😀 😀 😀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s