Emisiunea ‘SNL Korea’ criticată pentru atitudinea sa faţă de B1A4 şi INFINITE


B1A4 INFINITE

Un recent video de la „SNL Korea” a înfuriat fanii după ce au văzut cum personalul emisiunii s-a purtat cu gazdele lor.

Recent, „SNL Kores” de pe tvN a postat pe Facebook un video intitulat “B1A4 ‘SNL Korea’ Behind-the-scenes.” Video-ul începe cu o scurtă introducere unde cineva din personal spune că membrii B1A4 pot, în sfârşit, să fie gazdele emisiunii din moment ce Jinyoung a terminat filmările pentru drama sa. Cu toate astea, situaţia se schimbă când personalul începe să-i introducă pe B1A4 ca fiind noile gazde. O femeie îi atinge, brusc, pe membri în zona intimă şi fuge. Băieţii sunt complet şocaţi şi se uită la membrii staff-ului care nu par uimiţi deloc.

Mai mult, când un internaut coreean i-a întrebat pe cei de la „SNL Korea” dacă se poartă astfel mereu cu gazele lor, cineva din personal a spus că „de fapt, abia dacă i-a atins.

Din moment ce controversa devenea tot mai mare, „SNL Korea” a şters clipul într-un final, cerându-le scuze oficial trupei B1A4 şi fanilor pentru comportamentul neadecvat. Aceştia au spus: „Ne vom asigura că astfel de incidente nu se vor mai întâmpla. Dorim să ne cerem sincere scuze încă o dată băieţilor din B1A4 şi fanilor acestora.”

SNL Korea

Între timp, un alt clip de la emisiune a fost decoperit arătând că s-au purtat la fel cu membrii INFINITE. Fanii au luat cu asalt Twitter-ul cu hashtag-ul „SNL Hărţuire Sexuală” (pentru a-şi exprima şocul şi furia asupra emisiunii.

Vedeţi ambele clipuri mai jos.

sursă: soompi

Save

Save

Reclame

6 gânduri despre “Emisiunea ‘SNL Korea’ criticată pentru atitudinea sa faţă de B1A4 şi INFINITE

  1. Eu nici nu văd gândirea femei în acele momente. E din respect pentru ea mai întâi. Sa le atingi zona intima a idolilor e de prost gust. Asta se aplica și în cazul oricărui băiat. Hai ca atingerea posteriorului e ceva mai normal, dar părțile intime la ambele sexe… asta e altceva. Oricum nu sunt de partea celor de la canal. Cum sa faci așa ceva? 😦 Totul depinde de gândirea omului și în zilele de azi și respectul fata de tine însuși.

    Apreciază

  2. Pingback: Comedianta Lee Se Young a refuzat un premiu | Kpop Romania

  3. Pingback: Poliţia va investiga cazul dintre ‘SNL Korea’ şi B1A4 + INFINITE şi Block B vor fi şi ei interogaţi | Kpop Romania

  4. Pingback: Lee Se Young absolvită de toate capetele de acuzare în scandalul ‘SNL Korea’ | Kpop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s