JYP Entertainment dezvăluie planurile de viitor ale lui Somi


jeon-so-mi

JYP Entertainment a dezvăluit care vor fi în continuare planurile lui Somi, în prezent, membră în I.O.I.

Pe 30 noiembrie, JYPE a declarat: „E adevărat că Somi va studia muzica la Hanlim Multi Art School. În ceea ce priveşte planurile legate de cariera ei, ne vom gândi la asta după ce IOI se va despărţi oficial.”

Între timp, I.O.I se va destrăma oficial în 2017 şi fiecare membră se va întoarce la agenţia sa. Se speculează că Somi chiar va intra în TWICE, dar cea mai mare posibilitate e să debuteze solo sau într-o nouă trupă.

sursă: allkpop

Un gând despre “JYP Entertainment dezvăluie planurile de viitor ale lui Somi

  1. Cel mai bine ar fi ca Somi sa se alature trupei TWICE. Ea este la fel de populara ca membrele acestei trupe, chiar mult mai populara decat unele din ele. Aici rivalitate nu va exista.

    Daca Somi ar debuta intr-un nou grup, trupa va fi cunoscuta drept „Trupa lui Somi”, va fi aceeasi problema ca in cazul trupei miss A si Suzy. Popularitatea lui Somi in acest grup va fi de 10 ori mai mare decat popularitatea celorlalte membre la un loc. Deci, e o problema mare, va aparea invidia intre membre, respectiv vor exista conflicte. Somi va avea si recunoasterea publicului, mai multa publicitate si contracte semnate cu diferite companii de publicitate, iar celelalte fete abia de se vor face evidente.

    Sa debuteze solo?? Nu cred ca e o solutie buna. Artistii solo nu prea au succes, trupele de idoli o duc mult mai bine, in plus, si profitul e mai mare.🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s