Poliţia va investiga cazul dintre ‘SNL Korea’ şi B1A4 + INFINITE şi Block B vor fi şi ei interogaţi


B1A4,Block-B,INFINITE,lee-se-young

Vă mai amintiţi controversa legată de hărţuirea sexuală de la ‘SNL Korea’ faţă de membrii B1A4? Ei bine, se pare că acest lucru nu va fi uitat prea uşor pentru că poliţia a preluat cazul.

Recent, B1A4 a prezentat o declaraţie în scris în care au menţionat detaliile incidentului, la fel şi Lee Se Young, persoana vinovată, cât şi alţi lucrători de la ‘SNL Korea’.

Pe 2 decembrie, Staţia de Poliţie Mapo din Seul a declarat: „Membrii B1A4 au prezentat declaraţii în scris în legătură cu acest incident. E încă prea devreme pentru a dezvălui alte detalii.”

Şi agenţia trupei, WN Entertainment, a vorbit despre cazul dat: „E neplăcut faptul că B1A4 sunt implicaţi în această controversă chiar după ce a fost lansat noul album. Membrii vor să se axeze doar pe promovarea noii melodii.”

De asemenea, a mai fost dezvăluit că INFINITE şi Block B vor fi interogaţi şi ei din moment ce au suferit de a acelaşi tratament din partea echipei ‘SNL Korea’. Agenţiile lor au declarat că membrii aşteaptă să fie chemaţi şi sunt dispuşi să coopereze.

Dacă va fi găsită vinovată, Lee Se Young va primi 10 ani de închisoare sau o amendă de 15 milioane de woni (~$12,800 USD).

Reamintim că recent, ‘SNL Korea’ a postat un video în care Lee Se Young îi ‘întâmpină’ pe membrii B1A4 la emisiune, atingându-i pe fiecare în zona intimă. Aceasta a devenit repede o controvesă şi fanii au găsit şi video-urile mai vechi în care INFINITE şi Block B au păţit acelaşi lucru.

sursă: allkpop

Anunțuri

Un gând despre “Poliţia va investiga cazul dintre ‘SNL Korea’ şi B1A4 + INFINITE şi Block B vor fi şi ei interogaţi

  1. Ok,am fost foarte indignata si sunt despre acest caz si atitudinea ei,dar 10 ani nu mi se pare corect.Bine,stiu ca va primi amenda,dar ideea cum suna e…10 ani trebuie sa fie dati pentru actiuni mai grave de atat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s