10 idoli ce s-au căsătorit fiind încă activi în carieră


Imagini pentru idols wedding

Cu toate că toţi fanii K-pop ştiu că idolii le aparţin doar lor şi nimănui altcuiva, sunt şi ei oameni şi mai încalcă unele…reguli nescrise! Da, au voie chiar să se şi căsătorească, iar mai jos avem 10 idoli care s-au căsătorit deşi erau încă activi în carieră!

Sunye din Wonder Girls

Una dintre cele mai faimoase nunţi printre celebrităţile coreene. Sunye din Wonder Girls s-a căsătorit pe 26 ianuarie 2016 cu iubitul ei cu care era împreună de 2 ani. Pe atunci încă era, oficial, membră în trupă, dar apoi a plecat definitiv. Cuplul are două fetiţe frumoase pe nume Hailey şi Elisha.

married kpop idols, kpop wedding, kpop idols wedding, kpop idols married, sunye married, sunye wedding

Sungmin din Super Junior

Sungmin s-a căsătorit cu Kim Sa Eun pe 13 decembrie 2014. Cei doi s-au îndrăgostit când jucau împreună chiar rolurile unor iubiţi. Din păcate, exact după nuntă, Sungmin a fost nevoit să se înroleze în armată. Acesta e încă membru Super Junior, dar a luat o pauză la moment.

married kpop idols, kpop wedding, kpop idols wedding, kpop idols married, sungmin wedding, sungmin married

Eugene din S.E.S

Lumea s-a prăbuşit pentru mulţi fani atunci când zeiţa din prima generaţie de trupe K-pop s-a căsătorit cu actorul Ki Tae Young. Cei doi, la fel, s-au îndrăgostit pe platourile de filmare şi s-au căsătorit pe 23 iulie, 2011. Cei doi au o fetiţă pe nume Rohee şi au de gând să aibă încă minim cinci copii. Eugene a fost activă în calitate de actriţă, dar va reveni pentru scurt timp la viaţa de idol în reuniunea trupei S.E.S

married kpop idols, kpop wedding, kpop idols wedding, kpop idols married, ses married, ses wedding

Shoo din S.E.S

Shoo a fost prima membră din S.E.S ce s-a căsătorit. Ea şi iubitul ei, fost jucător de baschet, s-au căsătorit în 2010. Are un fiu pe nume Yoo şi două fiice gemene pe nume Rayul şi Rahui. Shoo a fost activă ca actriţă de musical şi la emisiunile de la TV, dar va reveni odată cu reuniunea trupei S.E.S în 2017.

married kpop idols, kpop wedding, kpop idols wedding, kpop idols married, ses married, ses wedding

Kim Taewoo din g.o.d

Maknae-ul din g.o.d a fost primul membru din trupă ce s-a căsătorit! Acesta s-a însurat în 2011 şi are un fiu pe nume Hyeyool şi două fiice pe nume Soyool şi Jiyool. Acesta e activ ca personalitate TV şi cântăreţ.

married kpop idols, kpop wedding, kpop idols wedding, kpop idols married, kim taewoo married, kim taewoo wedding

Park JunHyung din g.o.d

Ironic, dar următorul membru din g.o.d ce s-a căsătorit a fost cel mai mare din trupă. Park Junhyung s-a căsătorit pe 26 iunie 2015 cu iubita sa care este însoţitoare de bord. Cei doi se pregătesc să aibă primul copilaş.

married kpop idols, kpop wedding, kpop idols wedding, kpop idols married, park junhyug married, park junhyung wedding

Eli din U-KISS

Căsătoria lui Eli a fost controversată din nouă motive. Primul e că acesta s-a căsătorit la doar 23 de ani când încă promova activ cu trupa. Al doilea era că soţia sa e cu 11 ani mai mare decât el! De asemenea, anul acesta, cuplul şi-a întâmpinat primul copilaş – un băieţel pe nume Michael. Acesta s-a născut în aceeaşi zi în care U-KISS a revenit cu noul album în 2016.

married kpop idols, kpop wedding, kpop idols wedding, kpop idols married, eli married, eli wedding

Dongho din U-KISS

Cu toate că nu mai e membru al trupei U-KISS, acesta s-a căsătorit când încă era activ ca idol. La doar 21 e ani, Dongho s-a căsătorit cu iubita sa pe 28 noiembrie 2015. Cuplul are şi un băieţel pe nume Asher ce s-a născut pe 9 iulie 2016.

married kpop idols, kpop wedding, kpop idols wedding, kpop idols married, dongho married, dongho wedding

Lee Hyori

Anunţul căsătoriei lui Lee Hyori a fost unul dintre cele mai importante momente în istoria K-pop-ului. Zeiţa naţiunii s-a căsătorit cu ghitaristul trupei Roller Coaster pe 1 septembrie 2013. Aceştia duc o viaţă relaxantă şi liniştită împreună pe Insula Jeju. Sunt cunoscuţi pentru faptul că luptă pentru drepturile animalelor, modul sănătos de viaţă şi poza aniversară pe care o fac la fel în fiecare an. Lee Hyori va reveni pe scenă anul viitor, aceasta pregătindu-se la moment de un comeback.

married kpop idols, kpop wedding, kpop idols wedding, kpop idols married, lee hyori married, lee hyori wedding

Soyul din Crayon Pop şi Moon Hee Jun

Cu toate că încă abia se pregătesc de nuntă, cei doi au surprins întreaga naţiune prin anunţul făcut recent. Acesta este primul cuplu de idoli ce se va căsători! Ceremonia va avea loc anul viitor.

moon heejun, soyul, crayon pop soyul, soyul moon heejun, kpop couple, kpop marriage, moon heejun soyul, hot crayon pop

Bonus: Ko Jiyong din Sechskies

Cu toate că nu mai e idol, Ko Jiyong a fost unul dintre cei mai populari idol din K-pop. După despărţirea trupei, acesta nu a fost activ ca vedetă până în acest an, când „Infinite Challenge” a reunit toţi membrii trupei. Cu toate că a refuzat să revină cu trupa, Ko Jiyong va reveni la TV cu adorabilul său fiu la „Return of Superman„.

married kpop idols, kpop wedding, kpop idols wedding, kpop idols married, ko jiyong married, ko jiyong wedding

sursă: kpopmap

Anunțuri

Un gând despre “10 idoli ce s-au căsătorit fiind încă activi în carieră

  1. In sfarsit după atâtea semne de intrebare am aflat unul din motivele parasirii grupului de catre Dongho, vazuse-i eu cv poze dar inca speram sa nu fie „luat”, insa ma bucur pentru el! 😌

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s