Emisiunea ‘SNL Korea’ e implicată într-o nouă controversă


misc

‘SNL Korea’ e implicată într-o altă controversă, după ce s-a atras atenţia la o înregistrare de a emisiunii lor în care participanţii făceau glume pe seama unei actriţe ce suferă de cancer mamar.

În cea de a treia difuzare a show-ului, aceştia au parodiat emisiunea „Immortal Song„. Unul din comedianţi s-a îmbrăcat ca actriţa Um Aeng Ran şi când, în timpul spectacolului, s-a menţionat cuvântul sân, acesta a spus: „Nu am sâni de care să mă ţin”.

Anul trecut, actriţa Um Aeng Ran a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul 2 şi a fost nevoită să-şi înlăture un sân din cauza acestuia. După aceasta intervenţie, în timpul unui interviu a spus: „Nu mai simt nimic sub un braţ. După ce o parte a corpului meu a fost înlăturată, mă simt tristă, furioasă şi cu moralul la pământ.”

Telespectatorii au fost şocaţi de faptul că „SNL Korea” a făcut glume pe seama acestei boli, în special când actriţa a spus cât de greu îi este. De asemenea, mulţi coreeni cer închiderea definitivă a acetei emisiuni.

sursă: allkpop

Anunțuri

2 gânduri despre “Emisiunea ‘SNL Korea’ e implicată într-o nouă controversă

  1. e incredibil cum la coreeni unele mici greseli ale idolilor pot aduce sfarsitul carierei lor, iar astfel de cazuri pot trece uneori necriticate. Dupa parerea mea e cel mai josnic lucru sa razi de suferinta altuia, mai ales cand vine vorba despre bolnavi. Nu cred ca exista pe acest pamant o persoana care sa vrea sa fie bolnava, sau un bolnav care sa nu vrea sa se vindece. Din pacate, boala nu este o alegere, iar a rade de cei suferinzi este cu siguranta un lucru negativ, ce nu ar trebui tolerat intr-o societate dezvoltata. Sper sa se inchida emisiunea in vederea educarii societatii in legatura cu aceasta problema.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s