‘Competiţiile de Atletism ale Idolilor’ vor include şi gimnastica aerobică pentru bărbaţi?

BAP,TEEN-TOP,Seventeen,astro,knk

Un reportaj exclusiv din data de 5 decembrie a scris despre ediţia specială de Anul Nou a emisiunii „Competiţiile de Atletism ale Idolilor”, că va adăuga o nouă categorie de sport şi anume gimnastica aerobică pentru bărbaţi!

‘Competiţiile de Ateltism ale Idoilor’ sau ISAC (Idol Star Athletic Championship în engleză) a început în 2010 şi a devenit o tradiţie ca acesta să aibă loc de sărbătorile de Chuseok şi Anul Nou. La ediţia de Chuseok de anul acesta, emisiunea a inclus un nou tip de competiţie şi anume gimnastica ritmică la femei, fiind întâmpinată foarte bine de public. Se presupune că MBC încearcă un nou sport pentru ediţia de Anul Nou, astfel, trupe ca B.A.P, TEEN TOP, Seventeen, KNK şi Astro au început să se pregătească de gimnastica aerobică pentru bărbaţi.

Cu toate astea, MBC a negat parţial zvonurile, spunând: „În prezent luăm în calcul introducerea unui nou tip de sport în competiţii. Gimnastica aerobică la bărbaţi, badmintonul şi ping pong-ul sunt sporturile ce le luăm în considerare acum.” Se pare că din spusele lor, gimnastica aerobică chiar ar putea fi introdusă la aceste competiţii.

Între timp, filmările pentru ‘Competiţiile de Atletism ale Idolilor’ vor începe pe 16 ianuarie.

sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s