JB din GOT7 e atacat de internauţi pentru comentariul homofobic


Youngjae,jb

JB din GOT7 este criticat pentru comentariul său de la „Flower Boy Bromance” pe care unii l-au considerat homofobic.

Youngjae şi JB şi-au continuat plimbarea în noul episod din ‘Flower Boy Romance’. Cu toate astea, în timpul emisiunii, băieţii au mers la o cafenea unde erau doar cupluri şi JB pare să fi fost deranjat de comentariul lui Youngjae, care a spus: „Am vrut să vin aici cu tine.” JB a răspuns: „Acesta nu e un loc pentru băieţi…aş putea să te bat.”

Internauţii internaţionali par să fie furioşi pe JB, susţinând că vorbele sale au fost cu conţinut cam homofob. Unii chiar şi-au arătat supărarea pe contul de Instagram al lui Jackson.

Puteţi urmări momentul aici la minutul 6:00.

Desigur, mulţi îl apără spunând că e doar o glumă între prieteni fără alte aluzii ascunse.

Ce credeţi?

sursă: allkpop

Anunțuri

6 gânduri despre “JB din GOT7 e atacat de internauţi pentru comentariul homofobic

  1. Aoleo cu siguranță nu a vrut sa fie un comentariu homofobic a văzut atâtea cupluri(fata-baiat) și a zis ca nu e un loc unde sa l aducă pe el doar făcea conversație pentru ca mintea normala a unui om are tiparul asta de cuplu fata -băiat asta i tot tine de psihologie nu ar trebuie sa se supere internautii ăștia și ce legătură are jackson în asta de ce ii scriu pe instagramul lui acum numai scriu pe a lui JYP deobicei asa făceau le făceau pe twice c**** pe bam bam rasist etc.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Nu-i inteleg, unii pot fi pentru, altii contra LGBT. Eu ii tolerez, la fel si altii, cu toate ca nu-i aprob, asa ca si ei ar trebui sa accepte parerea mea si a celorlalti.

    Apreciază

  3. Lol clar tr sa aibe grija ce scoate pe gurita ptr ca sunt situatii in care sunt lejer interpretate cuvintele in cu totul altceva..la fel si Jonghyun, si a cerut imediat scuze ptr un comentariu mult mai politicos decat gluma asta proasta a lui ..acum serios..acelasi nume, lider, 7membrii, b boy si el ? Ai grija.. fuckyboy inca are coșmaruri cu numele asta, n as risca in locul tau :))))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s