Sărbătoritul zilei: Gray

Sărbătoritul zilei este Gray. 

Talentatul producător schimbă prefixul și ajunge la frumoasa vârsta de 30 de ani.(31 vârsta coreeană).

Și cum acest fapt trebuie sărbătorit:

https://www.instagram.com/p/BNuHlL1BdyI/

https://www.instagram.com/p/BNuJLxqFBQk/

Nu se poate așa ceva!! Cu ce i-ai mituit Gray? 😏😏  cum se face că doar el are parte de poze drăguțe și restul..arsenal întreg de poze „umilitoare”?..nu scapi așa ușor ! 😜😜

Oooo..

Vorbim totuși de ” visual-ul ” din AOMG, avem o imagine de păstrat!

Upps, vorbeam de:

La multi ani!! Ciudățelului ce uimește pe toată lumea cu glumele lui proaste, talentatului rapper și producător ce ne încântă mereu cu muzică bună! 🎂🎂🎉🎊🎈🎀🎁🎂🎂

They call me Gray… AOMG wild boy !! Hehe

33 de gânduri despre „Sărbătoritul zilei: Gray

          1. jwalker425 Autor post

            tr sa renunț sa mai postez dubluri..nu înțeleg de ce atâta drama ptr un post dedicat ptr a sărbătorii ziua cuiva.. e greșit ca mi am pierdut din timp ptr ca am vrut sa fie postat un post de ziua lui ptr a l sărbătorii..nu o sa o mai fac ptr ca se pare ca am agitat apele.. Ok, post pe aceeași tema..dar e realizat după câteva zile ..cu un singur actor principal..de ziua lui..

            Apreciază

            Răspunde
            1. darklibra

              Din cate am văzut eu cred ca s-a hotărât să fie un post pe săptămână cu mai multi sărbătoriti la un loc, acuma nu știu eu cum sta treaba intre voi autorii și ce reguli aveți…. Știu că vizitez blogul mai mult pentru postările pe care le faci legate de r&b și hiphop asa ca nu trebuie sa renunți în a mai posta…. Gray a fost sărbătorit pe mai toate site-urile de khiphop deoarece este o persoană importantă din industria aceasta, ma gândesc că de asta ți s-a părut normal sa postezi despre el încă odata fiind menționat și în postul anterior făcut de altcineva…. Acuma lăsând totul deoparte nu va mai certati e trist sa vad asta 😢

              Apreciază

              Răspunde
              1. jwalker425 Autor post

                Ok, sa mi spui ca am postat un post deja postat ..doar ptr ca a fost menționat într un post vechi de 4 zile..nu mi se pare corect..ca nu e corect din partea mea daca vreau sa fac un post separat pentru el daca nu i menționez si pe restul ..de ce ? :)) când știi ca n am făcut o niciodată ..am facut o ptr ca ieri era ziua lui si am vrut sa sarbatoresc asta? Nu un articol in care e mentionat..vechi de 4 zile..Si as fi facut o daca era oricine altcineva in locul lui .. când m am referit la postat..am făcut o legat de rubrica asta..desi in ritmul in care o tin ajung si acolo :)) nu prea reușesc sa postez nimic in ultima vreme 😦 ..deci e ca si cum am făcut o :))

                Apreciază

    1. jwalker425 Autor post

      :)))) asta i replica ? Când cineva îți da argumente clare ca n ai dreptate ? Certareata? :))) tocmai tu ? Persoana ce jignește pe oricine ce zice cv urat de Exo 😉 copilaș, daca cineva are o părere total diferită de a ta..plus, are si argumente si habar despre ce vb..nu e vb de cearta..discuție in contradictoriu, n ai auzit? Ai spus o tâmpenie..ti am răspuns :)) treci peste..Exo tot la fel de populari rămân..ca au rapperi mediocrii..nu pare sa i afecteze 😉

      Apreciază

      Răspunde
        1. jwalker425 Autor post

          Da, ești copilaș :)) te certi cu mine (tu chiar te certi:) te iei de orice lucru spus de mine..dar nici vb sa spui cv de subiect :)) nici pana acum n ai adus nici macar un argument/dovada sa arate ca Exo are rapperi buni/mai buni decât Winner ) ptr ca am îndrăznit sa zic de Exo ca are rapperi mediocrii..lucru ce poate fi observat de orice fan ce are habar de ceea ce înseamnă un rapper ..si nu e captivat de frumusețea lui oppa..

          Apreciază

          Răspunde
  1. jwalker425 Autor post

    Lol ok, o sa am grija sa nu mai creez probleme.. articolul asta l am realizat mereu așa..n am menționat niciodată idoli 😉 doar ptr ca Gray era menționat acolo..e greșit ca am vrut sa realizez unul ptr el ? :)) la o adică e munca mea 😀 plus, „sărbătoritul zilei” l am postat din decembrie anul trecut..ca tot vb de articole pe aceeași tema..

    Apreciază

    Răspunde
    1. Kaila

      pana acum, erau articole cu sarbatoritii zilei, fie actori, fie idoli.(pentru ca si eu faceam) dar nu e corect sa apara doua articole cu acelasi subiect. daca s-a hotarat ca facem un articol in care sa apara toti, nu are rost sa mai facem un articol separat pentru un artist. nu poti sa faci un articol doar pentru ca tie iti place de el foarte mult. daca vrei fa un articol separat si includei si pe ceilalti, si renuntam la articolul saptamanii
      eu ti-am spus ca pe viitor sa ai grija

      Apreciază

      Răspunde
        1. Kaila

          ahhh… laso balta, nu ai inteles.
          tot ce am zis, e sa nu fie 2 articole cu aceeasi tema.
          nu a fost inutila, pentru ca pana acum a mers, pentru ca apareau articole separate pentru aproape fiecare artist

          Apreciază

          Răspunde
          1. jwalker425 Autor post

            Si tu nu m ai înțeles pe mine :)) mereu am postat doar despre rapperi/artiști rnb..îmi pare puțin aiurea sa mi ceri sa postez cate un articol si despre fiecare idol ..așa ca renunț la ea ptr ca e inutila..nu asta ai zis ? Ca n are rost sa fie doua articole pe aceeași tema? Ptr ca mi ceri sa postez despre idoli..si eu nu o fac..renunț sa mai fac rubrica ptr ca n are rost sa mi pierd timpul ..

            Apreciază

            Răspunde
            1. Kaila

              stiu ca mereu ai postat mereu despre rapperi artisti rnb, am zis ca nu e corect sa apara 2 articole despre acelasi subiect, ti am dat exemplu, penrtu ca nu e corect, doar pentru ca tie iti plac artistii rnb sa faci articole separate, cand deja au fost inclusi in unul. si te rog sa imi spui cand am zis eu ca ii inutila. ti-am spus cumva pana acum ca era inutila??? nu! ti-am spus ca am acum nu mai vad sensul sa mai fie inca un articol pe aceeasi tema. cand nu o sa mai fie articolul cu sarbatoritii saptamanii, faci din nou articol separat. si gata, ce-i asa mare chestie

              Apreciază

              Răspunde
  2. Kaila

    in nici unul dintre comm de mai sus nu am zis sa publici despre idoli.
    nu ti-am zis expres sa postezi cu toti, nu te-am obligat, sau ordonat, ti-am zis ca daca vrei sa faci ceva separat, fa ceva corect pentru toti. si stiu ca tu nu postezi despre idoli sau actori. nu poti posta ceva ce deja s-a facut. intelegi. pe mine nu ma intereseaza tema articolului, ceea ce ma intereseaza e sa nu fie doua ariticole pe aceeasi tema :)) poti sa scrii despre toti artistii rnb, hip hip, orice vrei tu despre industria asta (si daca iti imaginezi ceva, sa stii ca si mie imi plac si ascult) eu doar am zis sa nu fie mai multe articole pe aceeasi tema.
    cand o sa se renunte la rubrica cu saptamana, o sa fiu prima care o sa iti zica, ca sa te apuci din nou de treaba cu rubrica asta

    Apreciază

    Răspunde
    1. jwalker425 Autor post

      ai spus ca e corect daca vreau sa postez unul despre rapper/artist rnb sa fie cate un articol ptr fiecare..ti am rasp..de ce sa postez eu despre idoli când nu vreau sa o fac? Sunt interesata de aceasta parte a industrie..postez despre asta..ați decis sa fie unul singur ..nu mai postez ..punct ochit, punct lovit 😉 ..îmi cer scuze, poate crezi ca sunt prea acida in răspuns :))

      Apreciază

      Răspunde
        1. jwalker425 Autor post

          :))) tema e aceeași..ca e vb de ziua cuiva, nu sunt tâmpita sa nu pricep asta :))) doar ca nu m ai înțeles tu pe mine..daca eu vreau sa mi pierd timpul si sa scriu un articol despre un artist ptr a sărbătorii ziua lui ..de ce nu e corect sa o fac ? Ptr ca fac „discriminare” si nu petrec timp sa fac un post si despre idoli ? ..Daca ați decis sa fie unul „la grămadă” ..ok, sa fie :)))

          Apreciază

          Răspunde
            1. jwalker425 Autor post

              astăzi e (la mine inca e data de 8) ziua lui si am vrut un post sa sărbătoresc asta? :)) nu un articol de acum câteva zile in care e mentionat..cine e interesat..il citește..ci nu..trece peste..N am crezut ca o sa creez o așa drama din cauza asta :))) ..ceea ce e aiurea, ptr ca nu postez despre ei deci nu poți sa aduci argumentul nu e corect..

              Apreciază

              Răspunde
              1. Kaila

                cu mine nu tine, daca vrei cearta, cauta in alta parte
                te comporti exact ca un copil de 15 ani, care zici ca i-am jignit artistu preferat
                deschide ochii la ce ti-am spus. doar ca pe viitor sa nu mai existe situatii de genu

                Apreciază

        1. jwalker425 Autor post

          A mai postat cineva un articol dedicat lui Gray ? Greșeala mea..credeam ca doar a fost menționat într un post de acum câteva zile .. oo , doamne :))) ar tr sa șterg postul cu totul sa nu fie o dublura in istoria blogului ..sa nu mai fac discriminări intre rapperi si restul..

          Apreciază

          Răspunde
            1. jwalker425 Autor post

              Oo, doamne…cu ce exagerez? Nu mi ai spus ca am postat un articol postat deja? Ti am rasp.. a fost menționat într un articol acum câteva zile..acum am postat un articol de ziua lui..întreabă pe cineva daca mai tine minte cine a fost menționat într un articol vechi de câteva zile..caz recent ..vezi ultimul post 🙂 ..dar na..daca s a decis..s a decis..

              Apreciază

              Răspunde

Lasă un comentariu