Drama ‘Goblin’ are o popularitate surprinzătoare


gong-yoo,kim-go-eun

Se pare că avem o nouă dramă ce va deveni un hit naţional! „Goblin” – sub numele deplin „The Lonely and Brilliant – Goblin – şi-a avut premiera naţională pe 2 decembrie cu un episod de 90 de minute, înregistrând un rating mediu de 6.9%, care, în timpul difuzării, a ajuns la 9.3%!

Drama a bătut recordul dramei de pe tvN, „Reply 1988”, care avusese un rating mediu de 6.7% şi a ajuns la 8.7% în timpul difuzării. Drama a captat atenţia tuturor înainte de difuzare, când a fost anunţat că va fi produsă de scenaristul dramei „Descendants of the Sun” şi faimosul director Lee Eun Bok. De asemenea, în producţie joacă şi nişte actori impresionanţi: Gong Yoo, Kim Go Eun, Yoo In Na, Lee Dong Wook şi Sungjae din BTOB.

Pe lângă asta, al treilea episod al dramei, care a fost difuzat pe 9 decembrie, a înregistrat un rating de 12.471%, ceea ce este dublu faţă de primul episod! Deja după al treilea episod, „Goblin” a intrat în istoria postului de televiziune tvN ca fiind a treia dramă cu cel mai mare rating după „Reply 1988” şi „Signal„.

sursă: allkpop

Anunțuri

5 gânduri despre “Drama ‘Goblin’ are o popularitate surprinzătoare

  1. Este de ajuns sa te uiti la primele minute din drama ca sa iti dai seama ca este la un alt nivel. Mie imi place mult si actorii joaca foarte bine. Sa nu mai zic de scenariu care este foarte original si interesant. Sper sa fie un succes mai mare decat DOTS.

    Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s