Big Bang va participa la emisiunea ‘Weekly Idol’


Trupa Big Bang va participa la emisiunea Weekly Idol!

Recent, a devenit cunoscut faptul că după discuția cu Yang Hyun Suk, s-a decis că grupul va participa la 3 emisiuni de divertisment, Radio Star, Infinity Challenge și Weekly Idol.

O sursă din interior a declarat: ”Da, este adevărat, timp de mai mulți ani, Big Bang s-au abținut să participe la emisiuni de divertisment. Cu toate acestea, se pare că gândurile lui Yang Hyun Suk s-au schimbat, el s-a gândit la fanii, care nu vor putea să vadă trupa Big Bang în formulă completă, o vreme, din cauza înrolării membrilor în serviciul militar. Yang Hyun Suk a venit cu idea ca membrii să participe la emisiuni, iar acești au acceptat, iar în final, au ales și trei show-uri la care au dorit să ia parte”.

Producătorii emisunii Weekly Idol trebuie să fie foarte încântați de prezența trupei Big Bang la show, anterior, prezentatorii chiar au implorat băieții să participa la emisiune.

O sursă de la MBC Every1 a declarat: ”Big Bang vor participa la MBC Every1 ‘Weekly Idol’. Filmările vor avea loc săptămâna viitoare, iar episodul va fi difuzat în primele zile ale lunii ianuarie”.

Prezența trupei Big Bang la show va fi un moment mare, deoarece Jung Hyung Don, unul din prezentatorii show-ului, este foarte apropiat de G-Dragon, încă de pe vremea când au participat împreună la emisiunea Infinity Challenge.

cr: k-pop syndrome

Anunțuri

Un gând despre “Big Bang va participa la emisiunea ‘Weekly Idol’

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s