JYP Entertainment avertizează fansite-urile GOT7


got7

În luna mai, JYP Entertainment a făcut lista neagră de reguli pentru fanii GOT7 mult mai strictă.

Acestea sunt regulile oficiale de la JYP:

Potrivit circumstanţelor de mai jos, puteţi fiţi banaţi drept lista neagră permanent.

 1. Aşteptarea GOT7 pentru programe neoficiale (închise), în faţa JYP, sălii de antrenamente, etc.
 2. Urmăriea GOT7 sau maşinii lor către o anumită destinaţie
 3. Urmărirea programelor individuale ale membrilor
 4. Urmărirea membrilor după ce trec de linia de imigrare la eroport
 5. Încercarea de a atinge sau a sta, merge prea aproape de membrii GOT7 în timp ce se mişcă (inclusiv programele neoficiale cât şi cele oficiale).

Prima listă de fansite-uri care au primit avertisment este:

Aceste fansite-uri au fost avertizate după ce au făcut şi postat poze cu membrii GOT7 făcute după inspecţia de la aeroport şi alte programe private. Acesta este doar un avertisment iar dacă aceştia continuă vor fi luate măsuri egale.

Ce părere aveţi?

sursa: allkpop

Anunțuri

6 gânduri despre “JYP Entertainment avertizează fansite-urile GOT7

  • Sper ca înțelegi ca vb de acțiuni grave si repetate ale acestor fansite uri de s a ajuns pana aici..chiar daca l atingi pe Mark (n am idee care e :))) doar pe Jackson il pot recunoaște)..lucru ce e total greșit si n ar tr făcut decât cu consimțământul persoanei in cauza.. agenția nu blochează accesul si amenința cu procese doar ptr ca faci asta o sg data..vb de tipele care îți măresc doza de poze mega prelucrate in care oppa e superb 😉 poze făcute in orice împrejurare si fara acordul cuiva..sau zăpăcitele ce ti oferă orice urma de info despre oppa..procentajul acela minim ce e super atașat si ii urmărește peste tot..aici e buba care tr sa o tratezi ptr ca se depășesc unele limite ce n ar tr..de ce e nevoie de poze cu ei la aeroport cand trec prin controale? Sau de ce e nevoie sa stiu la ce ora a fost văzut ca a ieșit din dorm sau când a ieșit in oraș? De ce e nevoie sa plătesc un taximetrist cu un preț triplu doar ca sa le urmăresc mașina prin oraș? Ca sa pun in pericol restul persoanelor aflate in trafic dar si pe oppas pe care se presupune ca ii „iubesc”..

   Apreciază

   • frate nu stii despre ce vorbesti ,uni fani ii urmaresc incontinuu stand foarte aproape de ei stand cu telefoanele in fata lor ca sa i poze-ze si este obositor si pentru ei si pentru oamenii care sunt pe strada,vin la casa lor si vecinii au facut reclamatii,au si eu viata lor personala ..eu vad poze cu ei la cafeneaua de langa JYP,cand filmeaza ceva,cand sunt la aeroport e riscant si pentru cei care fac asta si unele persoane se poti simtii prost cand de exemplu esti la aeroport si vrei sa ti vezi familia si defapt vezi fane disperate care urla si se imping sa faca poze si nu poti sa treci de ele nu poti sa intelegi ce spune persoana cu care te ai -intalnit etc. avertismentele astea sunt facu-te acum pentru ca uni fani intrec masura daca nu o faceau numai existau.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s