Băieții din KNK vorbesc despre ASTRO, Pentagon și Zelo din B.A.P


Pe 15 decembrie băieții din KNK au participat la emisunea M!Countdown de pe canlul Mnet, în timpul unui interviu, aceștea au vorbit despre trupele ASTRO și Pentagon.

Când au fost întrebați despre colaborările anterioare pe care le-au avut cu membrii celor două trupe rookie, Seungjun a recunoscut că este foarte fericit, fiindcă sunt prieteni. El a declarat că atunci când se întâlnesc la emisiuni, aceștia discută despre foarte multe lucruri interesante.

De asemenea, Seungjun a spus că s-a întristat, atunci când a aflat că ASTRO au avut ultima prestație cu noua lor melodie ”Confession”, la emisiuni muzicale. El a declarat: ”Încă de când am debutat, activitățile noastre promoționale au coincis mereu cu activitățile trupei ASTRO. Când am auzit că săptămâna aceasta a fost ultima lor evoluție la emisiuni, am fost foarte surprins, credeam că mereu facem lucrurile împreună”.

În timpul unor discuții, Heejun a recunoscut că a fost un mare fan a lui Zelo din B.A.P, el a declarat: ”Când văd artiștii mai experimentați, simt că încă mai am multe de învățat. Mereu privesc înregistrările video cu repetițiile lui Zelo. El dansează foarte bine, necătând la faptul că este înalt. Mereu îi urmăresc evoluțiile, findcă mă motivează, vreau să fiu ca el.

În prezent, băieții din KNK promovează melodia de titlu – ”U”, a celui de-al doilea album, Remain.

cr: yesasia

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s