Căutăm redactori! – REZULTATE


Am încheiat perioada de recrutare şi am ales viitorii (sper) redactori!

Menţionez că am trimis la fiecare înscris acelaşi articol, iar sarcina era de a fi corectat de greşeli. În urma articolelor corectate de voi, am ales patru persoane pentru a fi redactori pe blogul nostru.

Reamintesc că activitatea blogului e pe bază de voluntariat.

Câţiva dintre voi nu mi-au trimis articolul redactat, respectiv nu am putut să vă evaluez împreună cu ceilalţi.

Deci persoanele selectate sunt:

Ana-Maria M.
Izabela
Irina D.
Andreea

Vă rog să vă verificaţi e-mail-ul pentru că v-am trimis un mesaj cu detalii referitoare la activitatea voastră.

Mulţumesc tuturor personelor care şi-au arătat interesul şi dorinţa de a ne da o mână de ajutor. M-aţi suprins plăcut pentru că, sincer, nu mă aşteptam să aplice atâtea persoane doar pentru a fi redactori. Sper că nu v-aţi întristat că nu v-a ieşit aici pentru că vor mai fi momente când ne vom mări echipa şi vă vom aştepta mereu cu mare drag! 🙂

K-Pop România este în căutare de redactori!

În primul rând, vreau să le urez succes persoanelor ce intră în sesiune sau celor care mai au încă o groază de teste şi lucrări individuale de prezentat, aşa ca mine. 😀 În al doilea rând, ne cerem scuze pentru lipsa de activitate pe blog, toţi autorii fiind ocupaţi la moment cu lucrul de mai sus.

Acum, să trecem direct la subiect. Căutăm 2-3 persoane pentru ‘funcţia’ de editor sau redactor, adică să ne verifice posturile. Persoanele date doar vor verifica posturile de greşeli şi le vor corecta. Nu sunt obligate să scrie ştiri (dar dacă doresc, au timp şi nu interferează cu activitate de bază pe blog, atunci nicio problemă).

Cerinţe:

  • Nu contează vârsta, atâta timp cât ştiţi bine gramatica limbii române şi sesizaţi rapid greşelile de aproape orice tip sau măcar cele majore.
  • Trebuie să vă dedicaţi pe zi măcar 20 de minute (sau cât vă ia să analizaţi nişte articole) pentru a le verifica. Pentru voi e mai uşor, pentru că nu trebuie să postaţi, ci doar să verificaţi, respectiv, vă ia mai puţin timp. Vă puteţi descărca aplicaţia WordPress pe telefon şi astfel, în câteva minute verificaţi un articol chiar în transportul public.
  • Trebuie să aveţi cont de WordPress (dacă nu aveţi sau nu ştiţi cum se face, mă anunţaţi) şi să fiţi receptivi la mesajele mele (da, pentru asta, voi avea nevoie de o metodă prin care să vă contactez, dar rezolvăm asta mai târziu), promit să nu vă sâcâi mult. 😀

Alte lucruri necesare vi le voi transmite odată ce sunteţi acceptaţi în funcţie + nişte instrucţiuni legate de blog pentru a vă ajuta să lucraţi mai uşor cu el.

Avem nevoie de persoane responsabile. Nu e o problemă dacă se întâmplă să nu fiţi activi o zi, două, o săptămână. Se mai întâmplă, dar în astfel de cazuri, anunţaţi-mă, ca să nu vă dau dispăruţi.

Dacă vă potriviţi cerinţelor de mai sus şi vreţi să faceţi parte din echipa noastră, atunci tot ce trebuie să faceţi e să completaţi micul formular de mai jos. Va trebuie să scrieţi numele vostru, porecla sau cum vreţi să vi se spună, e-mail-ul prin care să vă contactez, site-ul web sau blog-ul sau orice altă pagină ce o deţineţi şi dacă o deţineţi (nu e obligatoriu) şi un articol tradus de voi [din orice limbă doriţi] legat de k-pop sau k-drame, care să conţină minim 5 fraze şi care nu a mai fost tradus.*

*Dar, dacă nu vă pricepeţi la tradus, însă staţi foarte bine cu gramatica limbii române şi tot tacâmul, atunci scrieţi asta în caseta de mai jos dedicată articolului şi apoi am să vă testez chiar cu un articol de-al nostru. 😀

Toate informaţiile necesare vă vor fi transmise prin e-mail, deci vă rog să-l verificaţi măcar o dată la câteva zile.

Informaţiile scrise mai sus de voi nu sunt făcute public.

Vă aşteptăm!

Imagini pentru hiring

Reclame

13 gânduri despre “Căutăm redactori! – REZULTATE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s